Logitech POP Keys trådlösa tangentbord njuter av en fantastisk kampanj just nu

Om du letar efter ett effektivt och lite läckert mekaniskt trådlöst tangentbord (och om du gillar färgen rosa) till ett bra pris borde detta erbjudande från Boulanger intressera dig.

logitech pop-nyckel

Boulanger erbjuder verkligen en kampanj på det ursprungliga mekaniska trådlösa tangentbordet Logitech POP Keys version Heartbreaker (rosa).

Logitechs POP-nycklar i ett nötskal

  • Solid prestanda
  • Mycket kompatibel och anpassningsbar
  • Ergonomisk och originell design

Hitta detta trådlösa tangentbord utan dess like för 72,35 € hos Boulanger.

Hitta Logitechs POP-nycklar för 72,35 € på Boulanger

Ett rejält trådlöst tangentbord till försäljning på Boulanger

Detta erbjudande på det mekaniska trådlösa tangentbordet Logitech POP Keys Heartbreaker-versionen erbjuds därför av Boulanger, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet inom en arbetsdag. Gratis uttag från Boulanger-butiken närmast dig eller med bil är möjligt i mån av tillgång. Produkten kommer med två års garanti.

Ett kraftfullt tangentbord med en original design

Detta erbjudande från Boulanger är därför intresserad av ett trådlöst tangentbord från Logitech, ett märke som inte behöver någon introduktion, modell POP Keys Heartbreaker. Om det inte är dess rosa färg som inte kommer att glädja alla, kommer det här tangentbordet inte att krossa ditt hjärta eftersom det är effektivt för kontorsbruk.

Trots avsaknaden av ett numeriskt tangentbord har POP-tangenterna inget att avundas för trådbundna tangentbord genom att erbjuda nästan omärklig latens på upp till 10 meter, via en USB- eller Bluetooth-mottagare. Den kan också växla till trådbundet läge via en medföljande USB-kabel.

En liten funktion på detta tangentbord: närvaron av åtta programmerbara emoji-tangenter för att lysa upp ditt skrivande, och en skrivmaskinsliknande tangenttryckning för nostalgiker. Mellan hyllning och modernitet är den också mycket kompatibel. Förutom Windows kan den anslutas till enheter som kör Chrome OS, Mac, iPadOS och iOS, Android och till och med PS4.

Alla erbjuds med en unik design, som kommer att tilltala dem som är trötta på designen av traditionella tangentbord… förutsatt att de inte är resistenta mot färgen rosa.

Logitech POP Keys - Heartbreaker © Logitech

Hitta Logitechs POP-nycklar för 72,35 € på Boulanger

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Logitech POP Keys.

Hitta tangentbordet du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta POP-erbjudande från Boulanger, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa tangentborden 2022, för att se om originaliteten hos denna Logitech-produkt är värd det jämfört med konkurrenterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button