Logitech POP Keys: det anpassningsbara trådlösa tangentbordet förlorar €35!

Med sitt POP Keys-sortiment erbjuder Logitech kringutrustning för tangentbord och mus med ett originellt utseende, flashiga färger och nya funktioner. Här är det Logitech POP Keys-tangentbordet som är markerat av Amazon, och sålde endast €64,99 på sajten istället för €99,99.

2

Logitechs POP-nycklar i två ord:

  • Mekaniskt tangentbord med TTC Brown switch
  • En stil nära skrivmaskinen
  • Mac- och PC-kompatibelt Bluetooth-tangentbord

Se erbjudandet på Logitech POP Keys för 64,99 € på Amazon

Ett Bluetooth-tangentbord med ett originalutseende

Logitechs POP Key-serie finns i flera färger. Här bär modellen i promotion namnet Daydream och växlar mellan vitt, lila, mint och gult. Det är ett trådlöst tangentbord som kan anslutas via Bluetooth eller RF via radiovågor. Den fungerar med två AA-batterier för en batteritid på 36 månader.

Dess originalitet har ett pris som vanligtvis är runt 100 €. Men just nu på Amazon kan du få det för bara 64,99 €. Ett mer än attraktivt pris för ett tangentbord med originalutseende och tangenter som påminner om skrivmaskiner. Och även några som enbart ägnas åt emojis.

Personalisering till hands

Logitech POP Keys-tangentbordet har 4 snabbtangenter för emojis. Och den kommer med nio nycklar som du kan ändra efter behag. För att konfigurera emojis som motsvarar nycklarna måste du ladda ner och installera programvaran Logitech Options. Det senare låter dig konfigurera allt, uppdatera tangentbordets firmware eller till och med kontrollera batterinivån.

Tangentbordstangenterna är mekaniska med TTC Brown-omkopplare. Utseendet och känslan påminner om gamla skrivmaskiner. Det tar lite tid att vänja sig vid det, men nöjet att använda finns där, lika mycket som ögonens. Genom att välja POP Keys får du därför ett original och bekvämt trådlöst tangentbord med nya funktioner och ovanliga färger.

Logitech POP-nycklar

Se erbjudandet på Logitech POP Keys för 64,99 € på Amazon

Upptäck utbudet av de bästa kontortangentborden

Om du vill lära dig mer om kontortangentbord kan du konsultera den jämförande guiden som finns på Clubic och som är tillägnad detta ämne. Där kommer du att ha vårt topp 3 hus baserat på nuvarande modeller, eller tidlösa. Den här toppen åtföljs av andra lika intressanta tangentbordsmodeller som kommer att möta dina förväntningar.

Relaterade Artiklar

Back to top button