Logitech MX Master 2S-musen sjunker i pris för Amazon Prime Day

Byt mus till den här modellen från Logitech och dra nytta av en omedelbar rabatt på 30 € i samband med Amazon Prime Day.

mus-logitech

Amazons Prime Day började med dunder och brak och har fortfarande många överraskningar i beredskap för oss, såsom denna kampanj på Logitech MX Master 2S, en trådlös mus som erbjuds till ett mycket lågt pris under perioden.

Se de bästa Amazon Prime Day-erbjudandena

Logitech MX Master 2S i ett nötskal:

  • Trådlös mus
  • 4000 dpi upplösning
  • Ultrasnabb laddning

Istället för 69,99 euro vanligtvis erbjuds Logitech MX Master 2S nu för 39,99 euro på Amazon.

Hitta Logitech MX Master 2S för 39,99 € på Amazon

En kampanj som inte får missas under några omständigheter under Prime Day

Amazon sänker priserna med en sänkning på 30 € på priset på Logitech MX Master 2S, som sjunker till bara 39,99 € under Prime Days två dagar.

Dessutom, som Amazon Prime-medlem, dra fördel av 24-timmars leverans till ditt hem för att njuta av det så snabbt som möjligt.

Logitech MX Master 2S: en hållbar trådlös mus för veckors användning

Logitech MX Master 2S låter dig gå snabbare i dina dagliga uppgifter eller i dina spel för stunden tack vare dess känslighet på 4000 dpi. Du kan använda den på vilken yta som helst och behöver därför inte längre din gamla musmatta som kan ta en välförtjänt pension.

Logitech har arbetat hårt med rullningshjulet för att låta dig navigera på mycket långa webbsidor eller dussintals sidor långa dokument med bara några få rörelser.

Musen har också 7 anpassningsbara knappar för att aktivera genvägar och få tillgång till vissa funktioner i dina applikationer eller ditt operativsystem snabbare.

För att ansluta den till din dator kan du välja mellan en Bluetooth-anslutning eller att använda den medföljande USB-dongeln.

Slutligen, för uppladdning, placera den helt enkelt på en mikro-USB-kabel i tre minuter för att få en hel dags användning. Ta din fikapaus, kom tillbaka så följer din mus med dig för nya dagar av arbete eller underhållning.

Logitech MX Master 2S.jpg

Hitta Logitech MX Master 2S för 39,99 € på Amazon

Vår musjämförelse ger dig rätt råd att köpa smart

Om du vill veta mer om de andra produkterna som finns tillgängliga för tävlingen, inbjuder vi dig att konsultera vår jämförelse av de bästa mössen 2022 och välja bland våra olika utvalda modeller.

primeday_banner

Prime Day: vårt urval av stjärnerbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet med anledning av Prime Day för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button