Logitech lanserar en POP-kollektion med tangentbord och mus med en mycket originell design

Logitech POP-nycklar © Logitech

Och varför a tangentbord borde han nödvändigtvis begränsa sig till att följa normen? Sällsynta är kringutrustningen dedikerad till kontorsautomation för att tydligt bryta med en banal och vanlig design; ändå är detta vad Logitech beslutade med sitt POP-sortiment, bestående av ett tangentbord med ett ovanligt utseende och ett mus redan mer klassisk, men “gullig” och kompakt.

Långt ifrån det konsensuella tangentbordet, omtolkar Logitech skrivmaskinen på sitt eget sätt med sitt POP Keys-tangentbord, från Logitech Studio-serien. Den har ett utseende som är både retro och modernt, med runda tangenter monterade på mekaniska strömbrytare signerade TTC och ett klokt urval av olika färger för tangenterna, tangentbordets bas och plattan som strömbrytarna vilar på. Bilderna talar för sig själva.

Logitech POP-nycklar © Logitech

Retrolook, mekaniska brytare och utbytbara emoji-nycklar

Målet med POP-nycklarna är inte bara att ge en tilltalande (om än splittrande) estetik och att få “ karaktär, glädje och självuttryck till alla arbetsrutiner men också att inte kompromissa med produktiviteten. Vi märker först att vi hittar en dubbel skärmutskrift på specialtecknen, med kommandon specifika för Windows och macOS – en fördel för vissa, där denna skärmutskrift kommer att verka överbelastad och besvärlig för andra.

Logitech POP-nycklar © Logitech

Det finns också 12 nya kortkommandon med FN-tangenten och Snip Screen, Mute Mic och Media-knappar. Fyra emoji-tangenter är integrerade i tangentbordet, till höger. De är utbytbara med fyra andra tangenter som finns i tangentbordslådan. Slutligen, intresset för mekaniska switchar, även om de logiskt sett är lite bullrigare, ligger lika mycket i känslan när man skriver som i deras livslängd, eftersom de garanteras för 50 miljoner aktiveringar. Genom att associera denna typ av switchar med runda och ihåliga tangenter vill Logitech påminna oss om hur trevligt det kan vara att skriva på en Remington.

Logitech POP-nycklar © Logitech

Det bör också noteras att om detta inte var fallet med märkets senaste produkter, kommer det trådlösa tangentbordet verkligen med den nya Logi Bolt-dongeln. Precis som MX-nycklarna tillåter POP-nycklarna användaren att para ihop den med tre olika enheter med Easy-Switch-funktionen, via Bluetooth eller via dongeln, och växla mellan dem via tre separata knappar. Allt kommer att stödjas av programvaran Logitech Options, där vi särskilt kommer att dra nytta av “Flow”-funktionen med märkets möss, inklusive den nya POP-musen.

Logitech POP Mouse: en väldigt “söt” och kompakt mus

Tillsammans med Logitech Desk Mat-musmattan tar POP-musen upp färgerna på tangentbordet i en minimalistisk och särskilt kompakt design. Designad för att bäras lätt, dess design påminner om Logitech Pebble, men POP-musen går lite längre genom att integrera SmartWheel-hjulet som låter dig automatiskt växla från “hög precision”-läge till snabbrullningsläge. POP-musen följer huvudlinjerna för märkets möss, med trådlös drift via Bluetooth eller Logi Bolt-dongeln, en Easy-Switch-funktion som gör att den kan paras ihop med tre enheter, eller till och med med “Flow” via Logitech Options.

Logitech POP-mus © Logitech

När det gäller tangentbordets autonomi som mus levererar Logitech ingen exakt siffra, men lovar en “lång batteritid”. Om vi ​​ska tro på våra tester av MX Keys och MX Anywhere 3-musen, borde autonomi verkligen inte vara ett problem för användarna. Den positiva punkten här är också att POP-musen använder ett AA-batteri för sin strömförsörjning, lättillgänglig genom att ta bort ovansidan av musen, som hålls av tre små magneter. Tangentbordet drivs av två AAA-batterier.

Pris och tillgänglighet

POP Keys & Mouse är tillgängliga idag för €99 respektive €39,99. Logitech Desk Mat-musmattan är redan tillgänglig för 19,99 €.

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button