Logitech Keys-To-Go Bluetooth-tangentbordet får en hel del hos Amazon

Här är ett bra erbjudande att nappa på för den som har en iPhone eller iPad! För närvarande erbjuder Amazon Logitech Keys-To-Go Bluetooth-tangentbord för halva priset.

Logitech Keys-To-Go

Logitech Keys-To-Go med två ord:

  • Ett ultraportabelt tangentbord
  • QWERTY typ
  • 3 månaders självständighet

Se Logitech Keys-To-Go-tangentbordserbjudandet för 34,99 € på Amazon

-50 % på det mycket bra Logitech Keys-To-Go-tangentbordet på Amazon

Det är inom ramen för vår flash-försäljning som Amazon tillåter ägare av en enhet av märket Apple att förvärva Logitech Keys-To-Go till -50 %.

Fram till den 13 april är Logitechs Bluetooth-tangentbord prissatt till 34,99 euro istället för 69,99 euro; vilket ger en fin omedelbar rabatt på 35 euro från e-handelssidan.

För information, det finns inga extra fraktkostnader som begärs av Amazon (för hemleverans eller reläpunkt) eftersom produkten som säljs och skickas av e-handelssidan har ett belopp som är större än 25 euro.

Det trådlösa tangentbordet i detalj

Logitechs Keys-To-Go är ett ultraportabelt tangentbord av QWERTY-typ tillgängligt i en svart färg som har designats för att anslutas trådlöst till alla iOS-enheter som en iPad, en iPhone eller till och med “AppleTV”.

Diskret och lätt tack vare måtten 6,3 x 13,7 x 24,2 centimeter och vikten 180 gram, har tillbehöret iOS-genvägar, åtskilda nycklar, en USB 2.0-port, trådlös Bluetooth-teknik och autonomi på 3 månader. För autonomi varnar en batteriladdningsindikator för användaren om tangentbordet behöver laddas med den medföljande USB-kabeln.

Vattentätt, tangentbordet har en FabricSkin-beläggning som skyddar det från spill, smulor och smuts. Den rengör lätt.

Se Logitech Keys-To-Go-tangentbordserbjudandet för 34,99 € på Amazon

De bästa trådlösa tangentborden för tillfället

Som du har förstått är Logitech Keys-To-Go ett tangentbord designat för att endast kopplas till enheter som körs under Apples operativsystem.

Om du behöver veta mer om alternativ till Logitechs Keys-To-Go, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa trådlösa tangentborden för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button