Logitech G915 Wireless Keyboard är till sitt lägsta pris igen

Om du letar efter ett kraftfullt och kompakt trådlöst speltangentbord bör detta erbjudande från Amazon intressera dig.

Logitech G915 TKL Lightspeed © Logitech

Den utmärkta Logitech G915 TKL Lightspeed gynnas för närvarande av en fantastisk kampanj hos återförsäljaren.

Logitech G915 TKL Lightspeed i ett nötskal

  • Utmärkt prestanda
  • Särskilt anpassningsbar, kompatibel och autonom
  • Kompakt och bekväm design

Så hitta detta mycket solida trådlösa speltangentbord från Logitech för 129,99 € på Amazon.

Hitta Logitech G915 TKL Lightspeed för 129,99 € på Amazon

Ett utmärkt Logitech-speltangentbord till försäljning på Amazon

Det här erbjudandet på Logitech G915 TKL Lightspeed trådlöst speltangentbord erbjuds av Amazon, som ger gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom fem arbetsdagar. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, dvs 33,23 € per månad (inklusive 2,25 % av kostnaderna). Produkten kommer med två års garanti.

Ett kraftfullt, mångsidigt och kompakt speltangentbord.

Detta Amazon-erbjudande är därför intresserad av ett mekaniskt trådlöst speltangentbord från Logitech, ett märke med ett utmärkt rykte på området, modell G915 Lightspeed, TKL-version.

Även om det är amputerat av ett numeriskt tangentbord, är detta tangentbord en juvel av prestanda. Tack vare den trådlösa Lightspeed-tekniken erbjuder den en rapporthastighet på endast 1 ms, vilket inte behöver skämmas för trådbundna tangentbord. Detta säkerställs antingen via en USB-dongel eller via Bluetooth.

På nyckelsidan har G915 ultraplatta mekaniska omkopplare som erbjuder både oklanderlig skrivhastighet och precision. Den har också massor av anpassningsbara tangenter för extrem mångsidighet, samt olika mediatangenter för att styra musiken du lyssnar på utan att behöva pausa ditt spel. Tangenter som är bakgrundsbelysta via Lightsync RGB-teknik fullbordar bilden.

G915 är också mycket kompatibel, eftersom den stöder både Windows 8 eller senare, men även Mac OS, Chrome OS, Android 4.3 eller iOS. Det kan därför vara en perfekt spelkompis såväl som ett utmärkt professionellt verktyg eller för dagligt bruk på alla dina enheter.

Allt detta kommer i en elegant, kompakt design byggd för tillförlitlighet, inklusive 40 timmars batteritid på en enda laddning, med ett fulladdat batteri på bara 3 timmar.

Logitech G915 TKL © Logitech

Hitta Logitech G915 TKL Lightspeed för 129,99 € på Amazon

Hitta ditt nästa speltangentbord med vår jämförelse

Innan du drar nytta av denna fantastiska kampanj från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa speltangentborden 2022, för att se om G915 TKL Lightspeed lever upp till sitt solida rykte.

Relaterade Artiklar

Back to top button