Logitech G402 Hyperion Fury trådbunden spelmus kostar mindre än 25€!

Om du letar efter en högpresterande trådbunden spelmus till ett mycket lågt pris bör detta erbjudande från Amazon intressera dig.

g402

Återförsäljaren sänker verkligen priset på den ikoniska Logitech G402 Hyperion Fury rasande.

Logitech G402 Hyperion Fury i ett nötskal

  • Utmärkt prestanda
  • Extrem mångsidighet
  • Galen klassdesign med justerbar vikt

Hitta den här berömda trådbundna musen från Logitech för endast 23,99 € på Cdiscount.

Hitta Logitech G402 Hyperion Fury för 23,99 € på Cdiscount

Den berömda G402 Hyperion Fury till ett mycket lågt pris på Cdiscount

Detta erbjudande på Logitech G402 Hyperion Fury trådbunden spelmus erbjuds därför av Cdiscount, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till en reläpunkt inom en arbetsdag. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga cirka 6 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

Logitech kombinerar fortfarande prestanda och klass

Detta erbjudande från Cdiscount är därför intresserad av en trådbunden spelmus från Logitech, ett märke som inte längre presenteras i fält, modell G402 Hyperion Fury, inte mindre ikoniskt.

Extremt snabb och exakt tack vare dess Fusion-motorteknologi som erbjuder spårning över 500 ips och en rapporthastighet på mindre än 1 ms, den har 8 fullt programmerbara knappar och 4 upplösningsinställningar, från 240 till 4000 dpi, för att anpassa den till alla situationer .

För att hjälpa sin motor kan G402 Hyperion Fury räkna med en 32-bitars ARM-processor, vilket ytterligare ökar prestandan och gör att komplexa makron kan spelas in och exekveras med en enda knapptryckning. Allt är fullt konfigurerbart via den utmärkta programvaran Logitech G Hub för en optimal upplevelse.

Förutom att erbjuda allt du behöver för att tillfredsställa alla spelare, kommer dess mörka och nästan futuristiska design förstorad med några RGB-bakgrundsbelysta element att säkerställa att den är en plats att välja på i alla speluppsättningar.

Dess 2 meter långa kabel säkerställer god rörlighet utan obehag. Dess ultrasnabba klickningar, dess olika smart placerade knappar på musen och dess känslighetsomkopplare när du är på väg garanterar spelkomfort hela tiden… endast för högerhänta.

Logitech G402 Hyperion

Hitta Logitech G402 Hyperion Fury för 23,99 € på Cdiscount

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Logitech G402 Hyperion Fury.

Hitta spelmusen du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta fantastiska erbjudande från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa spelmössen 2022, för att se om G402 Hyperion Fury fortfarande lever upp till sin legend.

Relaterade Artiklar

Back to top button