Logitech G29 Driving Force: Amazon sänker priset på racinghjulet

Det finns många bra erbjudanden att ta tag i i år 2021 och Amazon är där för att få dig att göra bra affärer utan att bryta banken! Beviset är med denna fantastiska kampanj på G29-ratten från Logitech, perfekt för vilda lopp på din PlayStation, till -48%.

Logitech G29 ratt.jpg

En mest uppslukande upplevelse med Logitech G29 Driving Force:

  • Läderratt
  • Realistisk kraftåterkoppling
  • Kompatibel med PS3, PS4, PS5, men även PC och iMac

Se erbjudandet Logitech G29-ratt för 209,30€ på Amazon

Med nästan -50% finns det fortfarande tid att unna sig julen

Om 2021 års julupplaga verkligen är över är det ännu inte för sent att ha kul eller glädja en älskad, långt ifrån. Amazon gör bra dagar för presentälskare i januari och särskilt de som älskar spel, oavsett om de är spelare på PlayStation 4 och 5, men även PC och Mac, med denna fantastiska ratt perfekt för racing.

Så, unna dig Logitech G29-ratten för endast 209,30 € hos Amazon, dvs -48 % jämfört med det vanliga priset på 399 € på e-handelsplattformen! Här är en rejäl rabatt ännu mer fördelaktig tack vare den gratis leverans som erbjuds av Amazon, här maximalt i slutet av januari, hemma. Dessutom har du 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti om produkten inte passar dig.

Äntligen finns det något för alla, speciellt för Xbox-fans, men även de som skulle vilja ha den valfria växelspaken! Som du önskar !

G29 Driving Force, en klassisk ratt!

Utvecklad av Logitech, G29 Driving Force är idealisk för dem som vill ta sig själva för Samy Naceri i hans berömda taxi eller för Sébastien Ogier eller Max Verstappen! Överskrid realismens gränser tack vare denna suveräna handsydda läderratt som också erbjuder dig mer än verklig kraftfeedback!

De justerbara pedalerna låter dig anpassa dig efter allas preferenser och låter dig bromsa, koppla ur och accelerera exakt. Med en möjlig rotation på upp till 900°, det vill säga två och ett halvt varv, hantera ratten som ett proffs från ditt vardagsrum. Styrningen är mjuk och tyst, bekväm att spela när som helst, men ändå exakt.

Vad som också är väldigt användbart är mångsidigheten hos denna hårdvara, som kanske kan kopplas till Sonys tre senaste PlayStations, från PS3 till PS5, men också till din PC som din Mac, för att ändra eller anpassa till dina nuvarande behov! En idealisk produkt för både flygande ess och spirande piloter.

Se erbjudandet Logitech G29-ratt för 209,30€ på Amazon

Utrusta din PS4!

Om du letar efter tillbehör till din PS4, råder vi dig att konsultera vårt urval av de bästa kringutrustningen som finns på den här konsolen.

Relaterade Artiklar

Back to top button