Logitech G PRO X gaming headset sjunker till ett aldrig tidigare skådat pris!

Här är en bra plan som borde intressera spelmissbrukare! Logitech G PRO X gaming headset finns till ett helt nytt pris på Boulangers sajt. Clubic ger dig en kampanjkod som faktiskt sänker priset på detta tillbehör som har blivit viktigt för videospelsentusiaster.

Logitech G Pro X

Logitech G PRO X gaming headset i två ord:

  • Utmärkt ljudkvalitet med 7.1 surroundteknik
  • Mikrofon och stativ ingår
  • Komfort och bra hållbarhet

Se Logitech G PRO X-spelheadseterbjudandet för 66,93 €

Ett exceptionellt lågt pris för detta Logitech tävlingsheadset

En prissänkning i kombination med en exceptionell kampanjkod, det är hemligheten bakom en fantastisk affär! Detta är precis vad som händer för Logitech G PRO X gaming headset som för närvarande säljs för endast 78,74 euro på Boulanger och som också är föremål för ett kampanjerbjudande som läggs ihop. För att dra nytta av det behöver du bara lägga Logitech-headsetet i din korg innan du anger den dyrbara sesamen här: KORG-15 i det dedikerade utrymmet. Efter -15 % rabatt kommer slutpriset att visas, vilket alltså är 66,93 euro.

Den andra goda nyheten är att e-handlaren garanterar Logitech G PRO X i två år. Dessutom går leveranser till reläpunkter och till hem ultrasnabb (två dagar räcker i allmänhet) och framför allt är de gratis! Om du har särskilt bråttom kan du alltid välja expressleveranssätt, du kommer då att få leverans dagen efter din beställning. I det här fallet får du dock betala fraktkostnaderna som uppgår till 3,99 euro för en försändelse till en reläpunkt och 8,99 euro för hemleverans.

Ett headset som verkligen är designat för spelproffs

Logitech G PRO X-spelheadsetet lever upp till sitt namn: det designades för krävande konsumenter som förväntar sig att deras hårdvara ska vara lika solid som den är effektiv. Detta utmärkta trådbundna USB-headset levererar skarp, kraftfull bas och alltid exakt ljud och har 7.1 surroundljudsteknik. Robust men också mycket bekväm med sina fasta och mjuka öronkåpor i skum, den kan bäras i timmar utan att orsaka obehag för användaren. Designen är sober men elegant och det är vad vi förväntar oss av ett spelheadset.

En av de starka sidorna med Logitech G PRO X är att vara utrustad med en mycket flexibel justerbar mikrofon vars spets skyddas av en slöja av skum, vilket gör att mikrofonen bara kan sända spelarnas ord och för att undvika främmande ljud. Detta Logitech signerade headset har god kompatibilitet eftersom det kan användas på PC men även på PS4, PS5, Xbox (One, One S, One X, Series X, Series S). Observera att den säljs med dess support.

Se Logitech G PRO X-spelheadseterbjudandet för 66,93 €

Innan du köper, kom ihåg att jämföra!

Genom att jämföra flera hjälmar kan du upptäcka nya modeller, dra nytta av en experts åsikt men ibland också bättre förstå dina egna förväntningar. Så, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa spelheadseten 2022, det är där för att hjälpa dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button