Logitech G Pro: den trådlösa spelmusen kostar nästan halva priset!

Amazon erbjuder ett bra prisfall på Logitech G Pro trådlösa mus, designad för spelare med många anpassningsalternativ. Du kan få det för €79,99 istället för €149 ett tag, så tveka inte längre.

Logitech G Pro Wireless

Logitech G Pro med två ord:

  • Väldigt lätt
  • Ambidextrous modell
  • Avtagbara sidoknappar

Se erbjudandet på G Pro Wireless för 79,99 € på Amazon

En spelmus gjord för e-sport

Logitech G Pro Wireless är en utmärkt mus vars pris i allmänhet är runt 150€. Just nu på Amazon kan du få det för endast 79,99 €. Och om du letar efter excellens i kombination med kvalitet är detta helt klart valet som ska göras.

Som bevis var det spelare som deltog i dess design, och redan innan den marknadsfördes användes den av proffs under en Overwatch-turnering. London Spitfire-teamet som använde det vann.

En helt anpassningsbar trådlös mus

Logitech G Pro Wireless har fördelen av att vara helt anpassningsbar. Redan kan du gå igenom den dedikerade programvaran för att konfigurera de 8 knapparna som består av den. Så du har dina favoritgenvägar till hands, för mer livlighet.

Du kan justera känsligheten mellan 100 och 25 600 DPI, för att nå en professionell nivå. Dessutom är latensen bara en millisekund, vilket är utmärkt för en trådlös mus. Den ansluts även trådlöst via den medföljande dongeln. Dessutom väger den bara 80 gram, vilket gör att du knappt känner den i handen och framför allt: du kan flytta den väldigt snabbt på mattan.

Och för autonomi kan du räkna med minst 60 timmars spel.Det bästa är att använda den på en matta med induktionsladdning, för att inte bry dig om att koppla in den. Men det är ett tillbehör vars pris fortfarande är högt. Hur som helst är Logitech G Pro Wireless en utmärkt mus, lämplig för både högerhänta och vänsterhänta.

Se erbjudandet på G Pro Wireless för 79,99 € på Amazon

Jämför med andra spelmöss

På Clubic kan du konsultera vår jämförelse av de bästa spelmössen. Du hittar verkligen mycket intressanta modeller, oavsett om det gäller kapacitet, prisvärdhet eller den som vi helt enkelt anser vara bäst, efter våra tester.

Relaterade Artiklar

Back to top button