Logitech G presenterar en ny version av sitt ASTRO A10-headset

Astro A10 © Logitech G

de trådbundna spelheadset den mest prisvärda av Astro-märket återvänder idag i en ny version med ASTRO A10 Gen 2.

Omarbetad och förbättrad på flera punkter jämfört med föregångaren, kommer den i en lättare och mer flexibel design, och visar koncernens vilja att skapa produkter som respekterar miljön.

En hjälm som fokuserar på mångsidighet och komfort

Utvecklad kring ett koncept som påminner om Logitech G335, verkar ASTRO A10 Gen 2 förlita sig mycket på komfort genom att välja en “ultra-lätt” ergonomisk design, memory foam-kuddar och rekommenderad port för alla typer av morfologier, även “med mindre huvuden “. Med 246 gram på vågen är det verkligen i en bra position för att vara ett av de lättaste spelheadseten på marknaden och visar nästan 100 gram mindre än originalversionen av A10.

Astro A10 © Logitech G

När det gäller ljud och funktionalitet är ASTRO A10 Gen 2 ett ganska standard headset. Den har ASTRO Audio 32 mm dynamiska högtalare, en flexibel bommikrofon med en 6 mm enkelriktad pickup och är kompatibel med alla enheter som har ett 3,5 mm uttag.

Mångsidighet är helt klart den starka sidan med trådbundna headset, för att inte tala om bristen på batteri och de problem som följer med det. Logitech G frammanar alltså ett perfekt headset för PlayStation 5 och Xbox Series X, även kompatibelt med Nintendo Switch och givetvis med PC, Mac och så vidare.

En miljöansvarig design?

Varumärken intensifierar sina argument för att lyfta fram deras ansträngningar att respektera miljön. Detta är sant för Logitech och ASTRO som här värdesätter Carbon Neutral®-certifieringen av A10 Gen 2, vilket helt enkelt betyder att växthusgasutsläppen har kompenserats av gruppen genom finansieringen av ett koldioxidkompensationsprojekt.

Slutligen innehåller hjälmens plastdelar 35 % återvunnet material, medan förpackningen är tillverkad av papper från FSC-certifierade skogar.

Pris och tillgänglighet

ASTRO A10 Gen är tillgänglig idag för 59,99 euro. Den finns i fem färger: svart, vit, mint, grå och lila.

Vilka är de bästa spelheadseten? 2022 jämförelse

Vilket är det bästa spelheadsetet just nu? Med åren har ljud blivit en av grundkomponenterna i videospel, praktiskt taget på samma sätt som grafik, och påverkar spelandet mer eller mindre starkt. Oavsett om det är en kontemplativ visning av en mellansekvens, att höra exakt dina motståndares rörelser och därmed ha en bättre överblick över deras positionering, eller helt enkelt kommunicera med dina lekkamrater, är spelheadsetet idag ett av nyckelelementen för att dra full nytta av dina favorittitlar , men också för att öka din prestation. Hitta vårt urval av de bästa modellerna.
Läs mer

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button