Logitech Brio Stream: en avancerad 4K-webbkamera nästan halva priset!

1

Det är inte alltid lätt att hitta en bra webbkamera. Men en högkvalitativ modell gynnas för närvarande av en mycket betydande rabatt. Faktum är att Logitech Brio 4K ser priset sjunka till 129,99 €.

Logitech Brio, 4K 60 FPS till ett fyndpris:

  • Kan ta bilder i 4K
  • Förmåga att uppnå fluiditet i 60 FPS
  • HDR-läge ingår

Se Logitech Brio Stream-webbkameraerbjudandet för 129,99 €

En kraftfull webbkamera till ett rimligt pris

Det är återigen den amerikanska jätten Amazon som sköter allt. De vanliga villkoren är ganska logiskt en del av spelet, inklusive gratis hemleverans eller upphämtningsställe. Du kan till och med returnera varan gratis oavsett anledning. Tillverkarens garanti gäller i två år. Ett års förlängning erbjuds för €7,99 eller €11,19 för ytterligare två års täckning.

Som alltid kommer Amazon Prime-medlemmar (gratis provperiod sedan 5,99 €/månad eller 49 €/år) att njuta av vissa fördelar när de köper Logitech Brio 4K-webbkameran. Till exempel kommer betalning i fyra omgångar utan kostnad (dvs. 32,50 € per delbetalning) att vara tillgänglig och leveransen kommer med nödvändighet att förbli snabbare. Förutom den här produkten kommer du fritt att kunna få tillgång till tjänsterna Amazon Music, Prime Video och Prime Gaming genom ditt aktiva abonnemang.

Logitech Brio Steam: webbkameran par excellence

Denna webbkamera designad av Logitech är speciellt designad för streaming. Det är därför den kan filma i 4K-upplösning och erbjuder även HDR-läge som automatiskt korrigerar ljusstyrkan i en mörk miljö. Dessutom, om du föredrar att få den mest flytande renderingen, har du möjligheten att återgå till en Full HD-upplösning för att aktivera de 60 bilderna per sekund. Repriser kommer att finnas tillgängliga och du kan till och med använda effekter som slow motion på dem.

Låt oss också tillägga att synfältet för vår webbkamera för dagen är perfekt optimerat för fotografering. Den kan sträcka sig till 90°, vilket är extremt praktiskt för att få bättre överblick. Slutligen kan anslutningen göras direkt via Windows Hello och 12 månaders premiumåtkomst till XSplit-mjukvaran erbjuds.

logtheque_brio

Se Logitech Brio Stream-webbkameraerbjudandet för 129,99 €

Bli en bra videofotograf

Idag är det inte längre nödvändigt att spendera flera hundra euro på en kamera för att producera kvalitetsvideor. Det räcker faktiskt med en enkel webbkamera, men det är viktigt att välja en modell som uppfyller alla dina förväntningar. Så om du vill ha perfekt bildkvalitet kommer denna Logitech Brio 4K mer än att leverera!

Relaterade Artiklar

Back to top button