Logitech avslutar aldrig kampanjer och säljer sina G635-spelheadset till halva priset!

Vintern närmar sig och du kanske vill ägna din fritid åt ett bra spel under de kalla kvällarna som ligger framför dig. Och för det är det helt logiskt nödvändigt att vara välutrustad! Utan vidare, här är hjälmen Logitech G635 i sin trådbundna version för 69,99 €
.

G635

G635 gaming headset, toppen av sortimentet hos Logitech

  • Full RGB-bakgrundsbelysning
  • Ultra-uppslukande surroundljud
  • Inbyggd mikrofon

Se Logitech G635 headset-erbjudandet för 69,99 € på Amazon

Ett spelheadset till ett mer än rimligt pris

Återigen, låt oss börja vår lilla turné med de olika termerna som används av Amazon på den här produkten. Det traditionella kostnadsfria hemleverans- och hämtningsstället förblir tillgängligt för alla köpare. Vi påminner dig i förbigående om att betalning i fyra omgångar är möjlig från 75€ vid köp. Gruppera gärna så många föremål som möjligt i denna ordning. Tillverkarens garanti gäller i två år och en förlängning är tillgänglig som tillval för 5,99 € för ytterligare två år eller 8,09 € för tre år.

Och naturligtvis kommer Amazon Prime-prenumeranter (gratis provperiod sedan 5,99 €/månad eller 49 €/år) att gynnas eftersom de kommer att dra nytta av prioriterad leverans på detta Logitech G635-headset. Och låt oss inte glömma de många bonusarna som också är tillgängliga för dem, såsom tillgång till Amazon Music, Prime Gaming eller till och med Prime Video.

Logitech G635: ett headset som är både enkelt och effektivt

Du har säkert redan förstått detta, men låt oss klargöra att det här headsetet är en trådbunden modell som kommer att fungera på en PC såväl som på alla spelkonsoler på marknaden. Den levererar ett intensivt och verkligt uppslukande surroundljud. Således kommer du att kunna skilja varje ljud i dina favoritspel med stor precision. Naturligtvis har en mikrofon integrerats så att du kan chatta med vänner. Röstkommunikation kommer att vara tydlig.

Notera närvaron av tre programmerbara G-tangenter för att få flyt i de flesta titlar. Äntligen har Logitech tagit sig tid att lägga till en bakgrundsbelysningsfunktion med 16,8 miljoner färger. Återigen kommer du att ha möjlighet att anpassa denna aspekt.

1

Se Logitech G635 headset-erbjudandet för 69,99 € på Amazon

Fördjupa dig i dina favoritspel

Vad kan vara bättre än en bra hjälm för att fördjupa dig ännu mer i handlingen?! Men återigen, det finns dussintals eller till och med hundratals olika modeller. Som tur är kan du räkna med att Clubics redaktion guidar dig under ditt nästa köp. Så tveka inte att läsa vår jämförelse av de bästa trådbundna spelheadseten för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button