Loewe återvänder till den franska marknaden och slår hårt med inte mindre än 11 ​​nya produkter

Loewe bild v © Loewe

Frankrike välkomnar återigen varumärket Loewe till sitt territorium, som marknadsför sina senaste bild- och ljudprodukter där. Men från och med nästa år kommer tillverkaren att diversifiera sitt utbud, där vi inte nödvändigtvis förväntade oss det.

2019 ansökte Loewe om konkurs och man trodde att den skulle förlora den sista europeiska representanten för tv-marknaden. Till slut togs över och räddades av den schweiziska investeraren Aslan Khabliev, den tyska tillverkaren kunde fortsätta sin verksamhet. Det nästan hundraåriga varumärket (det grundades 1923) tillkännager idag sin stora comeback i Frankrike.

Loewe återkommer med en mängd nya produkter

Loewe behåller sin identitet med avancerade TV- och ljudprodukter som kombinerar tekniska specifikationer och förstklassig design. Tillverkaren lägger stor vikt vid hållbarheten hos sina enheter och deras härkomst: de är både designade och tillverkade i Tyskland, vid Kronachs huvudkontor i norra Bayern.

På kanten av avgrunden för 3 år sedan återupplivades Loewe snabbt. Varumärket finns nu i 36 länder på fyra kontinenter. Sedan övertagandet har inte mindre än tjugo nya produkter marknadsförts.

Det finns fyra nya serier av tv-apparater (Loewe bild s, Loewe bild v, Loewe bild i, Loewe bild c), en ny ljudserie med smarta radioapparater, 3D Dolby Atmos soundbars och flerrumssystem med högtalare, samt det nya livsstilsvarumärket We.by Loewe, som består av en serie färgglatt designade tv-apparater och Bluetooth-högtalare.

En 77-tums 4K-TV med Dolby Vision och premiumfinish

Den nya generationens tv-modell i toppklass är Loewe bild s. Den har en massiv 77-tums 4K OLED-skärm, Dolby Vision och HDR10-kompatibel, med 1ms svarstid, upp till 800 nits ljusstyrka och 120° betraktningsvinkel.

TV-ljud tillhandahålls av en integrerad soundbar med separata högtalare och ett passivt membran, för en uteffekt på 2 x 30 eller 2 x 60 W, och stöd för Dolby Atmos-standarden.

Loewe bilder © Loewe

Men det är på designen som Loewe sticker ut från alla sina konkurrenter. Referensen har en motoriserad fot, som också döljer de fula kablarna som ofta förstör estetiken i vardagsrummet. Ett magnetiskt lock har också funktionen att undvika att se kontakterna.

Materialen är också av hög kvalitet: här är det ingen fråga om att använda plast, chassit är av stål. Installationen av TV:n hos kunden utförs av en fackman.

Alltid närvarande på ljudet

För ljud kan vi nämna Loewe klang bar5 mr & sub5, ett system som inkluderar en soundbar och en subwoofer i form av en sittpuff eller pall som passar särskilt bra i inredningen av vardagsrummet i hemmet. .

Denna Dolby Atmos 5.1.2 soundbar (DTS:X och DTS Virtual:X stöds också) och dess trådlösa subwoofer kan nå en kombinerad effekt på 440 W.

Loewe klang bar5 mr & sub5 © Loewe

Produkten är multiroom-kompatibel via Apple AirPlay 2, Chromecast inbyggd och DTS Play-Fi, och kan strömma musik från plattformar som Spotify, Amazon Music, Tidal, Deezer och internetradio. För röstkommandon stöds Google Assistant och Alexa.

Anslutningen ska inte överträffas, med två HDMI-portar, en eARC-port, ett optiskt uttag, ett 3,5 mm-uttag och en USB-port.

Loewe kommer att diversifiera bortom ljud och bild

En annan speciell egenskap hos Loewe är att erbjuda produkter som håller över tid, både för sin kvalitetshårdvara och för sin mjukvaruövervakning, med regelbundna uppdateringar av tillverkarens interna operativsystem. Så mycket att varumärket garanterar sina enheter under en period av fem år för att försäkra köparen som betalar priset för att ha råd med en premiumprodukt.

Från och med nästa år kommer Loewe att ändra sin strategi och diversifiera. Medan tv-apparater och ljudsystem kommer att förbli kärnan i vad varumärket representerar, kommer det att expandera till andra sektorer. En helautomatisk kaffemaskin och en elskoter kommer att lanseras på marknaden redan 2023. Och andra produktkategorier utvecklas redan för att introduceras under de närmaste åren.

Europa kan ha hittat sin avancerade generalistelektroniktillverkare.

Bästa soundbar: jämförelse och tester 2022

Vilken är den bästa soundbaren för dig? Så bra som det är, inte ens den bästa tv:n kan producera kvalitetsljud. Felet ligger i bristen på utrymme för högtalarna. För att övervinna denna nackdel är det idealiska att välja en soundbar. Vanligtvis placerad under TV:n kan den generera en utmärkt ljudmiljö. Från den kompakta modellen till den med en röstassistent, valet är stort. Den här guiden ger dig sex soundbars testade – och godkända – av oss. Luta dig tillbaka, skruva upp volymen och njut av dina filmer som på bio!
Läs mer

Källa: Pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button