LMT Anti Logger kommer att stoppa någon från att logga din aktivitet

All loggning som görs av programvara från tredje part utan din vetskap kan vara farlig. Den innehåller en nyckel, skärm, urklipp och till och med webbkameraloggning. Liknande programvara(Programvara) kan stjäla vissa viktiga data som dina bankkontouppgifter.

Idag delar vi med oss ​​av ett nytt gratisverktyg LMT Anti Logger som kan blockera dessa typer av registreringar. LMT Anti Logger kan blockera keyloggers, skärm (skärm)skogshuggare(nyckel), klippbordsloggare(Urklipp) och webbloggare(webbkamera)-kameror. Det skyddar också flera andra funktioner på din Windows 10-dator.

Keyloggers är programvara som kan registrera din tangentbordsaktivitet i bakgrunden och skicka data till någon annan. Senare(Senare) hackare använder denna data för att ta reda på om det var ett bankkonto, kreditkortsuppgifter eller en kombination av användarnamn/lösenord.

LMT Anti Logger för Windows 10

Blockera(Blockera) keylogger, registrator skärm(Skärm) , registrator urklipp(Urklipp) och brännare webbkameror(webbkamera)

Även om du nu kanske tycker att gränssnittet är väldigt spännande, är funktionerna praktiska. Det erbjuder realtidsskydd med ett klick som fungerar som ett sekundärt lager ovanpå alla säkerhetsprogram du kör på din dator. Det som är bra är att allt är konfigurerbart och du kan välja vad du vill aktivera eller inaktivera. Till exempel om du tillåter skannern Anti Logger kan du välja vilka ytterligare mekanismer du vill använda tillsammans med LMT Anti Logger . På samma sätt måste du manuellt lägga till mappar för att skydda.

Funktioner hos LMT Anti Logger

 • Realtidsskydd mot virus, trojaner och keyloggers
 • Skydd: DNS , register(registret), mikrofon(mikrofon), webb kamera(Webbkamera), lösenord webbläsare, (Webbläsare)urklipp(Urklipp) och keylogger.
 • Han använder Virustotala regler(Virustotal), heuristik, artificiell intelligens och Yara .
 • (Ett klick) Aktivera eller inaktivera loggningsskydd med ett klick
 • Öppnar(Öppnar) webbläsare i en säker miljö
 • Meddelar om programvaran försöker ändra webbläsarens lösenord. Stödjer Google Chrome , MS Edge Chromium och Firefox.
 • System för upptäckt av skadlig programvara(Malware Detection System) med maskininlärning(Maskininlärning)

Här är en spellista som förklarar alla funktioner

Du kan ladda ner valfri programvara för Anti KeyLogger Tester (Anti KeyLogger Tester programvara) och se om den skyddar. Jag försökte ta en skärmdump medan lösenordshanteraren var öppen, men den var låst.

Programvaran har också testats med programmet Spy Shelter vilket är ett av de mest utmärkta programmen som sådana program kan testa sig med.

Sammantaget verkar detta vara en användbar mjukvara om du vill lägga till extra skydd till din eller ditt barns dator för att skydda deras integritet på Windows.

Ladda ner LMT Anti Logger från den officiella webbplatsen. Programvaran använder gratisversionen av någon API(API) – säkerhetsgränssnitt tillgängliga för utvecklare för att implementera säkerhetsfunktioner i programvara.

Jag hoppas att du tycker att den här programvaran är användbar, men använd den inte med höga förväntningar. Mjukvaran ser ut som ett pågående arbete sett till gränssnittet, men det fungerar fortfarande för det mesta.

Alla typer av loggning som görs av programvara från tredje part utan din vetskap kan vara farlig. Den innehåller en nyckel, skärm, urklipp och till och med webbkameraloggning. Programvara som dessa kan stjäla vissa viktiga data som dina bankkontouppgifter.

Idag delar vi ett nytt gratisverktyg, LMT Anti Logger, vilket kan blockera den här typen av loggning. LMT Anti Logger kan blockera nyckelloggare, skärmloggrar, urklippsloggare och webbkameraloggare. Det skyddar också flera andra funktioner på din Windows 10-dator.

Keyloggers är programvara som kan fånga din tangentbordsaktivitet i bakgrunden och skicka data till någon annan. Senare hackare använder den informationen för att vara vettig och ta reda på om det var ett bankkonto eller en kreditkortsinformation eller en kombination av användarnamn/lösenord.

LMT Anti Logger för Windows 10

LMT Anti Logger: Block nyckellogger, skärmlogger, urklippslogger och webbkameralogger

Block keylogger, skärmlogger, urklippslogger och webbkameralogger

Även om du nu kanske tycker att gränssnittet är väldigt spännande, är funktionerna praktiska. Den erbjuder realtidsskydd med ett klick, som fungerar som ett sekundärt lager förutom vilken säkerhetsprogramvara du än använder på datorn. Det som är bra är att allt är konfigurerbart och du kan välja vad som ska aktiveras eller inaktiveras. Om du till exempel tillåter en Anti-Logger-skanner kan du välja vilka ytterligare motorer som ska användas tillsammans med LMT Anti-Logger. På samma sätt måste du lägga till mappar för att säkra manuellt.

LMT Anti Logger funktioner

 • Realtidsskydd mot virus, trojaner och keyloggers
 • Vakter: DNS, register, mikrofon, webbkamera, webbläsarlösenord, urklipp och keylogger.
 • Den använder Virustotal-, heuristisk-, AI- och Yara-regler.
 • Aktivera och inaktivera antiloggning med ett klick
 • Öppnar webbläsaren i en säker miljö
 • Meddelar om programvaran försöker stega webbläsarlösenordet. Stöder Google Chrome, MS Edge Chromium och Firefox
 • System för upptäckt av skadlig programvara med maskininlärning

Här är spellistan som förklarar alla funktioner

Du kan ladda ner valfri Anti KeyLogger Tester-programvara och se om den skyddar. Jag försökte ta en skärmdump medan lösenordshanteraren var öppen, men den var blockerad.

Mjukvaran har också testats med programmet Spy Shelter, som är en av de mest utmärkta mjukvaran som mjukvara som dessa kan testa sig mot.

Sammantaget ser det ut som en användbar programvara om du vill lägga till extra skydd till din dator eller ditt barns dator för att skydda deras integritet på Windows.

Ladda ner LMT Anti Logger från den officiella webbplatsen. Programvaran använder gratisversionen av alla säkerhets-API:er som är tillgängliga för utvecklare för att implementera säkerhetsfunktioner i programvaran.

Jag hoppas att du tycker att programvaran är användbar men använd den inte med höga förväntningar. Mjukvaran ser ut som ett pågående arbete sett till gränssnittet, men det fungerar fortfarande för det mesta.

Relaterade Artiklar

Back to top button