LiveWire ONE elmotorcykeln kommer att vara mycket billigare än Harley-Davidson-modellen

LiveWire One

Den nya elmotorcykeln ONE signerad Harley Davidson LiveWire kommer att visas till ett betydligt lägre pris än den första modellen.

Kom ihåg att Harley-Davidson LiveWire lanserades 2019 för $29 799…

Läs också:
The One, den första elmotorcykeln signerad LiveWire istället för Harley-Davidson, kommer att ha en 75 kW motor

Ett lägre pris för LiveWire ONE

Som överenskommet har det nya LiveWire-märket (av Harley-Davidson) formaliserat sin nya ONE elmotorcykel. En motorcykel som kommer att efterträda LiveWire, märket Harley-Davidson, som lanserades 2019. En modell som inte riktigt övertygade, i synnerhet felet på ett försäljningspris som definitivt var för högt: 29 799 dollar (och mer än 33 000 euro hos oss) .

LiveWire One

Nya LiveWire ONE kommer för sin del att visas till ett mer lättillgängligt pris, nämligen 21 999 dollar. En elmotorcykel som har en 78 kW motor och ett 15,5 kWh batteri, tillräckligt för att lova en räckvidd på runt 235 km. Snabbladdning gör att batteriet går från 0 till 80 % på 45 minuter.

Förbeställningar för denna LiveWire ONE är redan öppna i vissa delstater i USA, med försäljning direkt online. I Europa kommer det uppenbarligen att bli nödvändigt att vänta till 2022 för att kunna åka denna LiveWire ONE.

Källa: Electrek

Relaterade Artiklar

Back to top button