Lista över bästa VLC-tillägg, tillägg och plugin-program

mediaspelare VLC(VLC media player) är en av de mest populära multiformat mediaspelarna som är tillgängliga gratis. Skivspelaren är pålitlig, ultraflexibel och mycket anpassningsbar. Du kan förbättra prestandan och funktionerna för din VLC mediaspelare (VLC mediaspelare) med gratis plugins och tillägg,(plugin-program och tillägg) tillgängliga på Internet.

Bästa tillägg(Bästa VLC-tillägg), tillägg och VLC-plugins(Tillägg)

I den här artikeln har vi samlat några av de bästa plugins och tillägg som du kan installera på din VLC mediaspelare(VLC).

Moment tracker

Med detta plugin kan du skapa bokmärken eller tidsstämplar från en mediefil. Bara(Helt enkelt) spela in alla dina bästa ögonblick i en video och återkomma till dem när som helst. Du behöver inte längre manuellt söka efter dina favoritögonblick längre. Du kan spara dina ögonblick med ditt eget namn, inte bara för en utan också för flera filer. Insticksprogrammet tillåter också användare att skapa brytpunkter i en viss film, vilket innebär att du kan återgå till en brytpunkt när som helst senare.

När du har skapat en lista med ögonblick från flera videor skapar du en spellista för alla dessa videor. Du kommer att kunna se hela listan över dina favoritögonblick från hela spellistan. Du kan ladda ner plugin härifrån.

Läsa(Läs) : Hur man lägger till plugins och tillägg på VLC(Hur man lägger till plugins och tillägg på VLC) .

Playlist Cleaner

Detta är ett enkelt men kraftfullt plugin för spellistor. Insticksprogrammet tillåter användare att ta bort dubbletter av filer från sina spellistor VLC. Det rensar också spellistan med filer som har tagits bort eller flyttats från sin ursprungliga plats. Kort sagt, det hjälper dig att upprätthålla en ren och skarp spellista. Hämta plugin gratis här.

Synkronisering

Bästa VLC-tillägg, tillägg och plugins

Detta är ett utmärkt verktyg för att spela upp samma video på olika datorer samtidigt. Det betyder att du kan titta på videor på distans med dina vänner samtidigt. Anslut bara till samma server och installera detta plug-in på alla datorer och du är klar. På synkron(Synkronisera) uppspelning, du kan använda uppspelningsfunktioner som ” Fram”(framåt), ” Tillbaka(Bakåt)”, ” Paus(Paus)” eller ” Uppspelning”(Spela) , och ändringarna kommer att återspeglas i alla system. Syn play är gratis att ladda ner. Skaffa plugin gratis här.(här.)

Lyssna på radion

Som namnet antyder, med detta plugin kan du lyssna på TuneIn RadioVLC mediaspelare(VLC). Den får automatiskt en lista över tillgängliga stationer. Du kan helt enkelt använda detta plugin för att streama vilken radiostation som helst utan att öppna en webbläsare. När den har installerats hittar du den här funktionen under ” Internet(Internet) » för din spelare. Hämta plugin här.

Resume Media

Detta är en annan enkel men effektiv plugin för din VLC mediaspelare(VLC). Detta gör att du kan återuppta uppspelningen från den senast kända positionen. Så om du stängde en video-/ljudfil efter 3 minuter kommer den automatiskt att spela upp samma fil från 3 minuter nästa gång du spelar upp den. Den här funktionen är kompatibel med de flesta mediaspelare som MX-spelare på Android . Du behöver inte manuellt navigera/vidarebefordra videon dit du redan har sett den. Ladda ner CV (här)Media V3.40(Ladda ner Resume Media V3.40) härifrån.

VLSub

Detta är en fantastisk förlängning för din VLC-spelare(VLC). Använd tillägget undertextsökning VLSub att hitta undertexter för valfri video i realtid direkt från VLC-spelare(VLC). Verktyget söker efter undertexter på OpenSubtitles.org använda hashen för den video som spelas för närvarande. Ladda ner detta fantastiska tillägg VLC härifrån (här).

Tid v3

Använd det här tillägget för att visa upptiden för en video som spelas upp på din skärm. Det är ett enkelt men användbart verktyg och du kan ha nio möjliga positioner för att visa uppspelningstiden på skärmen. Du kan till och med se det förflutna i millisekunder. Detta tillägg är ganska användbart för videoredigerare och blivande proffs. Hitta en förlängning Tid v3 är gratis här.

Sök information

Informationsinformation(Info) scanner är ett tillägg som söker på webben och returnerar information relaterad till mediefilen du för närvarande spelar. Du kan kontrollera betygen IMDB hitta undertexter på subscene.com, sök in Wikipedia(Wikipedia), hitta texter för musik och mer. Verktyget använder filnamn, albumnamn och artistnamn för att hämta relevant information från Google . Detta är ett fantastiskt verktyg. Ladda ner det gratis härifrån.

Intro och krediter Skipper

Definiera längden på intron och krediter för avsnittet, så hoppar den här förlängningen över dem vid uppspelning. Detta är förmodligen ett av de bästa verktygen att använda när du ska se en serie. Verktyget kommer omedelbart att sätta igång och automatiskt hoppa över de första minuterna. Prova det och du kommer säkert att använda det varje gång utan att misslyckas. Få det här.

Kom ihåg vad du spelar nu

Om du lyssnar mycket på webbradio och vill lagra låt- och artistinformation för alla låtar du har lyssnat på, är det här tillägget för dig. Tänk på att Spela nu extraherar informationen “Spelar nu” och metadata och sparar den i en textfil på din lokala enhet. Det är som att föra en logg över alla låtar från streaming. Få förlängning här (här) .

Missade jag något?(Har jag missat något?)

De VLC mediaspelare är en av de mest populära multiformatmediaspelarna som är tillgängliga gratis. Spelaren är robust, supersmidig och kan enkelt anpassas. Du kan förbättra prestandan och funktionerna hos din VLC-mediaspelare genom att använda gratis plug-ins och tillägg tillgänglig online.

Bästa VLC-tillägg, tillägg och plugin-program

I den här artikeln har vi samlat några av de bästa plugin-program och tillägg som du kan installera på din VLC-mediaspelare.

Moments Tracker

Bästa VLC-tillägg, tillägg och plugin-program

Med hjälp av denna plug-in kan du skapa bokmärken eller tidsstämplar från en mediefil. Fånga helt enkelt alla dina bästa ögonblick i en video och hoppa tillbaka till dem när som helst. Du behöver inte längre manuellt söka efter dina favoritögonblick längre. Du kan spara dina ögonblick med ett anpassat namn för inte bara en utan flera filer. Plugin-programmet gör det också möjligt för användare att skapa checkpoints i en viss film – vilket innebär att du kan återvända till checkpointen när som helst senare.

När du har skapat din lista med ögonblick från flera videor skapar du en spellista för alla dessa videor. Du kommer att kunna se hela listan med dina favoritögonblick från hela spellistan. Du kan ladda ner plug-in härifrån.

läsa: Hur man lägger till plugins och tillägg på VLC.

Playlist Cleaner

Detta är ett enkelt men mycket produktivt plug-in för att underhålla spellistor. Plugin-programmet tillåter användare att ta bort dubbletter av filer från sina VLC-spellistor. Det rensar också upp spellistan från filerna som har raderats eller flyttats från källplatsen. I ett nötskal, det hjälper dig att upprätthålla en skräpfri och skarp spellista. Få plug-in gratis här.

syncplay

Bästa VLC-tillägg, tillägg och plugin-program

Detta är ett utmärkt verktyg för att spela upp samma video på olika datorer samtidigt. Det betyder att du kan titta på en video på distans med dina vänner samtidigt. Anslut bara till samma server och installera detta plug-in på alla datorer och du är redo att börja. Med synkroniserad uppspelning kan man använda uppspelningsfunktionerna som Framåt, Bakåt, Pausa eller Spela och ändringarna kommer att återspeglas i alla system. Syn play är gratis att ladda ner. Få plug-in gratis här.

TuneIn Radio

Som namnet antyder, med denna plug-in kan du lyssna på TuneIn Radio på din VLC mediaspelare. Den hämtar listan över tillgängliga stationer automatiskt. Du kan helt enkelt använda detta plug-in för att streama vilken radiostation som helst utan att öppna webbläsaren. När den har installerats hittar du den här funktionen under internetsektionen på din spelare. Hämta plugin-programmet här.

Sammanfattning Media

Detta är en annan enkel men effektiv plug-in för din VLC mediaspelare. Det gör det möjligt att återuppta uppspelningen från den senast kända positionen. Så om du stängde en video-/ljudfil efter 3 minuter skulle den automatiskt spela upp samma fil från 3 minuter nästa gång du spelar upp den. Funktionen motsvarar de flesta mediaspelare som MX-spelare på Android. Du behöver inte manuellt navigera/frambefordra videon förrän den position du redan har sett den. Ladda ner Resume Media V3.40 härifrån.

VLSub

Detta är en fantastisk förlängning för din VLC-spelare. Använd tillägget VLSub undertextsökning för att hitta undertexter för vilken video som helst i realtidsuppspelning direkt från din VLC-spelare. Verktyget söker efter en undertext från OpenSubtitles.org med hjälp av hashen för videon som spelas upp. Ladda ner denna fantastiska VLC-tillägg härifrån.

Tid v3

Använd det här tillägget för att få en visning av speltiden i videon som spelas upp på skärmen. Detta är ett grundläggande men ändå användbart verktyg, och du kan ha nio möjliga positioner för att visa speltiden på skärmen. Du kan till och med se det förflutna i millisekunder. Det här tillägget är ganska användbart för videoredigerare och blivande proffs. Hitta Time v3-tillägget gratis här.

Info Crawler

Infocrawler är ett tillägg som söker på internet och tar tillbaka information relaterad till mediefilen du för närvarande spelar. Du kan kontrollera IMDB-betygen, hitta undertexter från subscene.com, söka på Wikipedia, hitta texter för musik och mycket mer. Verktyget använder filnamn, album och artistnamn för att hämta relaterad information från Google. Detta är ett fantastiskt verktyg att ha. Ladda ner det gratis härifrån.

Intro och Credits Skipper

Definiera längden på intron och krediter för ett avsnitt, så hoppar den här förlängningen över det från uppspelningen. Detta är möjligen ett av de bästa verktygen att använda när du ska titta på en tv-serie. Verktyget hoppar direkt till handlingen och hoppar över de första minuterna automatiskt. Ge det ett försök, och du kommer säkert att använda det varje gång utan att misslyckas. Få det här.

Kom ihåg att spela nu

Om du lyssnar mycket på webbradio och vill lagra uppgifterna om låtarna och artisterna för alla låtar du har lyssnat på, är detta rätt tillägg för dig. Kom ihåg att Spela nu extraherar informationen och metadata för “Spelar nu” och sparar den i en textfil på din lokala enhet. Det är som att lagra en logg över alla låtar från streamingen. Hämta tillägget här.

Relaterade Artiklar

Back to top button