Lista över bästa gratis videodelningswebbplatser för att ladda ner innehåll

Du(Letar du efter en videodelningsplattform för att distribuera ditt innehåll? Det finns hundratals videodelningsplattformar på Internet, men alla är inte gratis. Eller ska vi säga, inte alla webbplatser för gratis videodelning är tillräckligt bra för att ge dig en attraktiv publik för ditt innehåll? Jag har en lista över de bästa webbplatserna för gratis videodelning för dig.

Youtube är verkligen den mest populära videodelningsplattformen för tillfället, men vi vet knappt att det finns många fler sådana plattformar på Internet som kan ge dig en stor publik och engagemang i ditt innehåll.

Gratis webbplatser för videodelning

Låt oss kolla listan, även om jag inte listar dem i någon speciell ordning.

1]Youtube.com

Youtube behöver ingen introduktion eftersom det är den mest populära videodelningsplattformen på internet. Det används oftast av bloggare för vloggning och innehållsdelning, vilket uppenbarligen är ett sätt för dem att generera inkomster. Du kan dela ditt videoinnehåll i olika kategorier här så länge du inte bryter mot deras policyer. På Youtube(YouTube) hittar du alla sorters videor, från instruktionsvideor till hobbyvideor, från recensioner till korta reklamfilmer för företag. Youtube tillhör Google så du kan också använda ditt konto här Google Adsense att tjäna pengar genom att ladda upp värdefullt innehåll.

2]Metacafe.com

Metacafe med en månatlig publik på 12 500 000 besökare är det verkligen en fantastisk webbplats för att ladda upp ditt videoinnehåll. Det bästa med den här sidan är att den betalar dig för bra innehåll. Om din video är bra och populär betalar den sig bra. För varje video som får 20 000 visningar, Metacafe betalar $5 för 100 visningar. Se till att du bara laddar upp kvalitetsvideor här eftersom sajten har en speciell algoritm som bara rankar videor av hög kvalitet. Metacafe mestadels populär för korta videor, så om din video har bra innehåll och är i bra kvalitet, försök Metacafe.

3]Vimeo

Gratis webbplatser för videodelning

vimeo är ett ganska populärt namn och faktiskt den snabbast växande videodelningsplattformen för tillfället. Den finns i både gratis och betalversion med några extra funktioner så klart. vimeo får seriös trafik: cirka 130 000 000 besökare per månad. Gratis konto på vimeo har några storleksbegränsningar och begränsade funktioner, men med ett betalkonto får du mer utrymme och avancerade funktioner. Mestadels professionella videor och det är den bästa plattformen för människor som vill sälja sitt videoinnehåll.

4]Paus com

Ha sönder är också en mycket populär och gratis webbplats med korta roliga videoklipp och roliga bilder. Ja, du kan också ladda upp bilder till denna videodelningsplattform. Denna webbplats accepterar videor i nästan alla populära format inklusive MOV , MPG , WMV och AVI . När det gäller korta videoklipp, Ha sönder accepterar inte videor som är större än 60 MB. Du kan ladda upp videon till Genombrott från din mobiltelefon, via en webbsida eller till och med skicka en video till Genombrott(Paus) via e-post. Album med bilder i Ha sönder accepterar format JPG , PNG och BNG.. Cirka 14 000 000 människor besöker den varje månad.

5]Dailymotion.com

Dailymotion nästan lika populärt som YouTube, med cirka 100 000 000 besökare varje månad. Detta är en fransk webbplats som tillåter användare att ladda upp videor i vilken kategori som helst utan några begränsningar. Den accepterar också långa videor och stora filer. Du kan ladda ner en en timmes video på Dailymotion , som är begränsad till 2 GB. För vanliga användare är nedladdningskvaliteten begränsad till 1280*720p. Du kan också lägga till taggar, kanaler och kategorier här för att få mer uppmärksamhet.

6]LiveLeak.com

Det är en Storbritannien-baserad videodelningsplattform som låter användare ladda upp videoinnehåll i alla kategorier, även om det mestadels är videor om världshändelser, politik och sociala frågor. Bara(Bara) se till att du inte bryter mot några webbplatsregler och att du är igång. Informativ(Informativt) Videorna får dock en bra publik här levande läcka till exempel videor som rapporterar några nyheter eller delar intressanta fakta.

7]Twitch.com

Med en genomsnittlig publik på 100 000 000 besökare per månad Rycka till mestadels populär bland spelare. Du har varit värd för en livestream av ditt spelande här Rycka till , eller så kan du prata om dina favoritspel och mer. Detta är återigen tillgängligt både gratis och som en betalplattform där gratiskonton ser annonser och betalkonton kan titta på annonsfria videor. Ett betalkonto kommer också med några ytterligare fördelar som ökad videolagring, chatt-emoikoner, etc. Betala(Vänligen) notera att om du har ett gratis konto på Rycka till kan du bara behålla dina livevideor i 14 dagar.

Har jag missat din favoritsajt?(Har jag missat din favoritsida?)

Letar du efter en videodelningsplattform för att distribuera ditt innehåll? Det finns hundratals videodelningsplattformar på webben men alla är inte gratis. Eller ska vi säga att inte alla webbplatser för gratis videodelning är tillräckligt bra för att ge dig en engagerande publik för ditt innehåll? Jag har en lista över den bästa webbplatsen för gratis videodelning här för dig.

YouTube är verkligen den mest populära videodelningsplattformen för närvarande men vi vet knappt att det finns många fler sådana plattformar på internet som kan ge dig en stor publik och engagemang för ditt innehåll.

Webbplatser för gratis videodelning

Låt oss kolla in listan, jag listar dem dock inte i någon speciell ordning.

1]Youtube.com

YouTube behöver ingen introduktion eftersom det är den mest populära videodelningsplattformen på webben. Det är populärt och används mest av bloggare för videobloggning och delning av innehåll, vilket uppenbarligen är ett intäktssätt för dem. Du kan dela ditt videoinnehåll i olika kategorier här om du inte bryter mot deras policyer. Du hittar alla typer av videor på YouTube, från utbildningsvideor till videor, recensioner till korta affärsreklamfilmer. YouTube tillhör Google och därmed kan du använda ditt Google Adsense-konto även här för att tjäna pengar genom att ladda upp värdefullt innehåll.

2]Metacafe.com

Med en månatlig publik på 12 500 000 besökare är Metacafe verkligen en fantastisk webbplats för att ladda upp ditt videoinnehåll. Det bästa med den här webbplatsen är att den betalar dig för det bra innehållet. Om din video är bra och populär betalar den sig riktigt bra. För varje video som når 20 000 visningar betalar Metacafe $5 per 100 visningar. Se till att du bara laddar upp kvalitetsvideor här eftersom webbplatsen har en mycket speciell sorts algoritm som endast rankar videor av hög kvalitet. Metacafe är mest populärt för korta videor, så om du har bra innehåll i din video och den är filmad i bra kvalitet, ge Metacafe ett försök.

3]Vimeo

Webbplatser för gratis videodelning

Vimeo är ett ganska populärt namn och faktiskt den snabbast växande videodelningsplattformen för närvarande. Den finns både som gratis och betalversion med några extra funktioner såklart. Vimeo får seriös trafik med cirka 130 000 000 besökare varje månad. Det kostnadsfria kontot hos Vimeo kommer med några begränsningar av storlek och begränsade alternativ men med det betalda kontot får du större utrymme och avancerade funktioner. Den har mestadels professionella videor och är den bästa plattformen för människor som vill sälja sitt videoinnehåll.

4]Break.com

Break är också en mycket populär och gratis webbplats för korta roliga videoklipp och roliga bilder. Ja, du kan också ladda upp bilderna till denna videodelningsplattform. Den här webbplatsen accepterar videor i nästan alla populära format inklusive MOV, MPG, WMV och AVI. Eftersom det handlar om de korta videoklippen, accepterar inte Break en video med en storlek större än 60MB. Du kan ladda upp videon på Breakthrough din mobiltelefon, via sajtsidan eller så kan du till och med maila videon till Break. Bildalbumet på Break accepterar formaten JPG, PNG och BNG. Den får cirka 14 000 000 besökare varje månad.

5]Dailymotion.com

Dailymotion är nästan lika populärt som YouTube och det får cirka 100 000 000 besökare varje månad. Det är en fransk webbplats och låter användare ladda upp videon i varje kategori utan några begränsningar alls. Det accepterar långa videor och stora filer också. Du kan ladda upp en entimmes video på Dailymotion begränsad till en storlek på 2 GB. För vanliga användare är uppladdningskvaliteten begränsad till 1280*720p. Du kan också lägga till taggar, kanaler och kategorier här för att få mer engagemang.

6]LiveLeak.com

Detta är en Storbritannien-baserad videodelningsplattform som låter användare ladda upp videoinnehåll i alla kategorier, även om den huvudsakligen har videor om världshändelser, politik och sociala frågor. Se bara till att du inte bryter mot någon policy för webbplatsen och du är redo att gå. Informativa videor får dock en bra publik här på LiveLeak, till exempel videor med nyheter eller delar med sig av intressanta fakta.

7]Twitch.com

Med en genomsnittlig publik på 100 000 000 besökare per månad är Twitch främst populärt bland spelare. Du gav livestream ditt spel här på Twitch eller kan prata om dina favoritspel och mer. Detta är återigen tillgängligt som en gratis, såväl som en betald plattform, medan de kostnadsfria kontona ser annonserna och de betalda får njuta av de annonsfria videorna. Det betalda kontot ger också några ytterligare fördelar som ökad videolagring, chatt uttryckssymboler, etc. Observera att om du har ett gratis konto på Twitch kan du lagra dina livevideor i endast 14 dagar

Relaterade Artiklar

Back to top button