Lime har lanserat sina elskotrar med självbetjäning i USA, snart i Frankrike?

Lime Citra © (Bild: Lime)

Lime-gruppen distribuerar (i USA) en ny flotta av elektriska tvåhjulingar som heter Citra.

För närvarande är detta ett pilotprogram som testas i staden Long Beach, Kalifornien.

Lime distribuerar sin Citra-flotta

Vi är glada över att presentera Citra, vår senaste innovation i vårt utbud av delade, prisvärda och utsläppsfria fordon. Lime förklarar i ett blogginlägg. Operatören, som redan är välkänd för fans av elektriska skotrar och cyklar, testar verkligen en helt ny maskin, naturligtvis 100% elektrisk, nära Long Beach i Kalifornien.

Lime Citra

Rent estetiskt är Citra en blandning mellan en cykel och en elskoter. En ganska fin siluett så cykelväg, men inga pedaler här, till förmån för ett handtag för acceleration, som på en skoter. Det finns även ett litet förvaringsskåp i ryggen, blinkers, ett (riktigt) horn, för att inte tala om däck och en sadel som är mycket tjockare än på en cykel, för att säkerställa optimal komfort.

Ett minst sagt överraskande fordon, som just nu genomgår experimentella tester i USA, innan det (kanske) sätts in i andra storstäder runt om i världen. Det återstår att se om detta pilotprojekt som genomfördes i Long Beach kommer att kunna övertyga användarna, men det måste erkännas att detta nya Citra-fordon inte saknar argument.

Om samma ämne:
Vad är Magic Bike, det senaste elcykelkonceptet från Decathlon?

Källa: Electrek

Relaterade Artiklar

Back to top button