Lidl lanserar Silvercrest Move, dess lågkostnadsanslutna klocka

Silvercrest Move © Lidl

Det tyska märket har precis släppt sin nya ansluten klocka
till knockdown-pris. Faktum är att Lidl presenterade produkten denna vecka och hoppas kunna konkurrera med de största varumärkena i branschen.

Redan förra året överraskade Lidl alla genom att släppa sin egen uppkopplade klocka som heter SFW220. Tyvärr för distributionsföretaget var framgången inte där trots en design som bygger på den berömda Apple Watch. Olika tekniska problem hade till och med noterats av några av köparna. Det är därför Lidl har recenserat sitt exemplar…

Läs också:
För första gången kommer Lidl att sälja uppkopplade enheter till låga priser

En klocka till rabatterat pris men funktionell?

Denna nya smartklocka designad av Lidl bär det söta namnet Silvercrest Move. Den sticker ut från sin storasyster genom att välja en mer konventionell design samtidigt som den framhäver dess sportiga egenskaper. Bland nyheterna kan vi notera närvaron av en GPS-spårare, men också av en teknik som gör det möjligt att analysera sömnkvaliteten. Puls och antal steg kan också beräknas i realtid.

Slutligen, när det gäller autonomi, meddelar varumärket att batteriet kan hålla i upp till 45 dagar (en förmodligen mycket optimistisk uppskattning). För närvarande räknar Lidl med bara 14 000 exemplar för sin försäljning som börjar denna vecka.

Källa: Business Insider

Relaterade Artiklar

Back to top button