LG:s fantastiska 34″ UltraWide-skärm finns till försäljning på Amazon

Om du letar efter en välutrustad böjd spelmonitor samtidigt som du sparar pengar kan det här erbjudandet från Amazon vara något för dig.

LG ultrabred

Specifikt gäller detta erbjudande från Amazon för LG UltraWide 34WP65C-B.

LG UltraWide 34WP65C-B i ett nötskal

  • Mycket trevligt tekniskt blad
  • Många funktioner för bättre visuell komfort
  • Full uppkoppling och bra ergonomi

Hitta den här stora skärmen från LG just nu på Amazon för 364,99 €.

Hitta LG UltraWide 34WP65C-B för 364,99 € på Amazon

En stor PC-spelskärm till ett lågt pris hos Amazon

Det här erbjudandet på LG UltraWide 34WP65C-B böjda spel-PC-skärm erbjuds därför av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom två arbetsdagar. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, dvs 91,25 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

Se de stora spelen med denna LG-skärm

Detta Amazon-erbjudande är därför intresserad av en böjd spel-PC-skärm från LG, ett mycket känt märke på området, modell 34WP65C-B. Som namnet antyder har den här skärmen en stor 1500R 34″ QHD UltraWide (3440×1440) böjd LED-panel i bildförhållandet 21:9, med en uppdateringsfrekvens på upp till 160 Hz, en svarstid på upp till 1ms, 300 nits ljusstyrka och 3000:1 kontrastförhållande.

Ett mycket gediget tekniskt blad för spelbruk, förstärkt av många funktioner för bättre bildkvalitet och bättre användarkomfort. Dessa inkluderar stöd för HDR 10, AMD FreeSync Premium, Black Stabilizer, samt integrering av ett blåljusfilter.

Den gör sig också mycket bra på kontaktsidan, med två HDMI-portar som låter dig gå upp till 100 Hz, en DisplayPort som kan gå upp till 160 Hz och två 7W MaxxAudio stereohögtalare. Förutom PC-spel kommer denna LG UltraWide-skärm därför även vara en perfekt följeslagare för konsolspel, såväl som för mer professionell användning.

Allt detta erbjuds i en elegant design, som har förtjänsten att vara särskilt ergonomisk. Tack vare sitt One-Click-stöd är den enkel att installera och kan justeras både i höjd och lutning.

LG UltraWide 34WP65C-B © LG

Hitta LG UltraWide 34WP65C-B för 364,99 € på Amazon

Hitta den PC-spelskärm du behöver tack vare vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta fina erbjudande från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa PC-spelarskärmarna 2022, för att se om denna vackra LG UltraWide-skärm verkligen är värd en omväg.

Relaterade Artiklar

Back to top button