LG SPD7Y soundbar får en enorm rabatt

Komplettera din TV-installation med en soundbar värd namnet: LG SPD7Y, med sitt 3.1.2 ljudsystem och 380W effekt, allt till ett pris som inte kunde vara mer attraktivt.

LG SPD7Y © LG

LG:s SPD7Y soundbar kommer med en subwoofer, som alla erbjuder kraft och elegans till din TV-installation.

LG SPDY7 i ett nötskal:

  • 3.1.2 surroundljud
  • Meridian teknologi
  • Kan uppgradera till 5.1.2

Stor kampanj för installation av soundbar LG SPD7Y som går till endast € 329,99 hos Darty istället för 499,99 €.

Hitta LG SPD7Y för 329,99 € hos Darty

Spara på priset, inte kul med LG SPD7Y

Tack Darty för att du erbjuder denna utmärkta kampanj på SPD7Y soundbar + subwoofer för endast 329,99 € istället för 499,99 €. Med pengarna sparade, om du vill, kan du hämta en uppsättning av två SPK8 bakhögtalare för att förvandla din 3.1.2-installation till 5.1.2.

Du kommer att kunna hämta den mycket snabbt hemma, särskilt om produkten är tillgänglig i butik: inom mindre än en timme efter ditt köp kommer du redan att installera din nya leksak under TV:n.

Meridian-teknik i LG SPD7Y

Med LG SPDY7 soundbar som erbjuds här kommer du att kunna upptäcka vad riktigt bra ljud är. Detta 3.1.2-set med en trådlös subwoofer är utrustad med Meridian-teknik, ett företag som specialiserat sig på avancerad ljud sedan 1977.

Den ansluts till din TV med en optisk digitalkabel, via en HDMI ARC-port eller till och med via Bluetooth om din TV tillåter det, men akta dig för eventuell latens. Där kommer hon att kunna producera ett ljud som, om det trycks till det maximala, kan nå en effekt på 380W.

Med den kommer du att kunna njuta av 3D-ljud med hjälp av Dolby Atmos- och DTS:X-tekniker som kommer att fördjupa dig i hjärtat av händelserna i dina filmer och serier. Enbart subwoofern kan ge en effekt på 220W.

Och det finns också AI Sound Pro-tekniken som automatiskt anpassar ljudet efter vad du lyssnar på/titta på för att erbjuda dig det bästa.

LG SPD7Y © LG

Hitta LG SPDY7 för 329,99 € hos Darty

Välj den soundbar som är optimerad för ditt utrymme

Det finns många modeller av soundbars: med eller utan subwoofer, eller med emulering av den senare direkt i baren, etc. För att hitta runt och vara säker på att välja bra utrustning kan du konsultera den jämförande guiden över de bästa ljudbarerna som finns på Clubic och på så sätt bilda dig din egen uppfattning i frågan.

Relaterade Artiklar

Back to top button