LG och Google erbjuder en gratis Stadia-prenumeration för ägare av en LG Smart TV

Stadia © Stadia

Denna information är till för lyckliga ägare av en lg tv. Det sydkoreanska varumärket har faktiskt arbetat hand i hand med Google för att erbjuda en gratis prenumeration på Stadia.

Och detta tidsbegränsade erbjudande är tillgängligt nu!

Molnspel finns överallt!

Dynamiken i (nästan) allt dematerialiserat fortsätter sin väg i videospelsindustrin. Under de senaste månaderna har flera stora varumärken bestämt sig för att satsa på molnspel. I den här listan hittar vi uppenbarligen NVIDIA med GeForce Now, Xbox, Shadow eller den allra senaste Luna från Amazon. Men i slutet av 2019 var det Google som verkade bli den bästa representanten för detta nya sätt att spela. Tyvärr tog Stadia aldrig riktigt fart.

Sedan en tid tillbaka har rykten cirkulerat på internet om det slutgiltiga upphörandet av denna kära Stadia. Men hittills har det kaliforniska företaget fortfarande inte agerat på det. Det är till och med tvärtom eftersom Google just har tecknat ett partnerskap med LG för att göra dess Cloud-spelplattform mer tillgänglig.

Spel bjuder in sig själva till våra TV-apparater

Det har inte undgått någon att de största tv-tillverkarna nu tittar på videospel genom att samarbeta med ägarna av de viktigaste molnspeltjänsterna. Efter Samsung i juni är det LG:s tur att ta detta viktiga steg. Således kan ägare av en LG Smart TV nu göra anspråk på en tre månaders gratis provperiod från Stadia Pro. Ett femtiotal spel är tillgängliga efter behag och nya titlar läggs till ofta.

För att spela behöver du helt enkelt använda en kompatibel handkontroll (Xbox, PlayStation, Switch, Stadia, etc.). Erbjudandet kommer att visas via ett meddelande eller genom att gå direkt genom LG Content Store. Slutligen är det bara tv-apparater med webOS 5.0 (eller senare) som kan dra nytta av denna fördel som gäller till 31 januari 2023.

Källa: LG

Relaterade Artiklar

Back to top button