LG: Kan det vara 6G-anslutningen som fick dem att ändra riktning?

Dåliga nyheter har nått alla teknikentusiaster. LGden välkända sydkoreanska tillverkaren, har beslutat att säga definitivt adjö till sin division den producerar smartphone. En av huvudorsakerna är nedgången i marknadens efterfrågan på dess produkter och kollapsen av intäkterna. Kort sagt, a förlustbringande sektor. Men det verkar som att det finns mer som har ändrat riktningen för denna jätte.

Någon skulle ha pratat om 6G-anslutning vilket verkar vara av stort intresse för LG. Inte bara det, utan också den elektriska världen. Här är alla detaljer om ett svårt men nödvändigt beslut.

LG lämnar smartphonevärlden, men kommer den verkligen att försöka återuppfinna sig själv?

Den gren av smartphoneföretaget för LG på senare tid har visat sig vara en riktig sådan boll och kedja. Det är 5 år som har markerat en ekonomisk nedgång till företaget. Men allt ont kommer inte till skada. Faktum är att den sydkoreanska tillverkaren tycks ha för avsikt att å ena sidan fokusera på vad den redan gör och gör det, å andra sidan istället för återuppfinna sig själv.

Det är just LG som deklarerar det i en anteckning: “”.

Så för LG, vad som kan ses också med hänsyn till andra rykten, kommer inte att överge telefoninvärlden. Snarare kommer det att fokusera på det som mest behöver utvecklas: det rörlighet och med det 6G-anslutningen.

Det pratas redan om 6G medan nätverket fortfarande är i utvecklings- och spridningsfasen 5G. Oavsett vilket är och kommer det att vara framtida av den mobila världen. Det är därför LG försöker ta plats i detta lopp som verkar vara intressant. Låt oss bara hoppas att den inte gör några av de allvarliga misstag som ledde till att den stängde en sektor, den för smartphones, som är viktig idag och som räknas mer än 50 % av onlinemarknaden.

Relaterade Artiklar

Back to top button