LG GX soundbar har aldrig varit billigare

Idag på Darty kan du beställa den utmärkta LG GX-soundbaren med sin ursprungliga ultraplatta design: det är 55 % rabatt under en begränsad tid.

LG GX © LG

Njut av exceptionell ljudkvalitet genom att falla för 3.1 LG GX soundbar som säljs till -55 % just nu hos Darty.

LG GX i ett nötskal:

  • Setup 3.1 420W
  • Dolby Atmos och DTS:X-ljud
  • Ultraplatt design

Vanligtvis skulle LG GX soundbar kosta €719,99. Men just nu tack vare Darty-kampanjer kan du beställa den för endast 319,99 €.

Hitta LG GX för 319,99 € hos Darty

Ett mycket attraktivt erbjudande för LG GX

Soundbaren är utan tvekan det väsentliga tillägget för varje TV med självrespekt. Faktum är att även om du har en mycket avancerad tv kommer ljudet aldrig att bli lika bra som om du hade en soundbar, som LG GX som erbjuds här.

För endast 319,99 € istället för 719,99 € får du en soundbar med en ultraplatt design, som kan fästas på väggen, tillsammans med en subwoofer för att ytterligare förbättra fördjupningen i dina filmer, serier och spel.

En LG GX soundbar perfekt för bio

LG GX soundbar är en mycket tunn 3.1-modell: endast 2 cm tjock upptill, 3,2 cm i botten. Har du en tv fäst på väggen läggs den som ett svart band precis nedanför. Endast subwoofern, som ska placeras i närheten, kan förråda sin närvaro.

Den ansluts till HDMI Arc eller med ett digitalt optiskt uttag på din TV för att fungera. Subwoofern ansluter automatiskt trådlöst till baren. Och du kommer att kunna njuta av ljud med en maximal effekt på 420W.

Om du vill kan du köpa ytterligare satellithögtalare för att förvandla din installation till 5.1. Men även utan kommer du att njuta av uppslukande 3D-ljud med flera lyssningslägen beroende på program.

Den drar också nytta av Bluetooth för att bli en ansluten högtalare om du ansluter din smartphone till den.

LG GX © LG

Hitta LG GX för 319,99 € hos Darty

Jämför de bästa soundbars för tillfället

Om du letar efter en bra soundbar som passar din TV kan du följa råden som ges i Clubic jämförande guide. Där hittar du modeller som testats av redaktionen och du kommer att kunna välja efter de kriterier du söker men även din budget.

Relaterade Artiklar

Back to top button