LG avslöjar sina nya videoprojektorer för riktiga biosessioner hemma

LG CineBeam © © LG

Har du någonsin drömt om att sätta upp din egen biograf hemma? Om så är fallet men du ännu inte har tagit steget, tänker LG uppmärksamma dig på sina nya modeller av projektorer 4K nyligen tillkännagav.

LG:s CineBeam-familj välkomnar nu två nya avancerade projektormodeller: HU715Q och HU710P.

Nya LG-projektorer presenteras

Det är officiellt, LG har just lyft på slöjan för två nya modeller av videoprojektorer, var och en med 4K-upplösning (3840 x 2160 pixlar): HU715Q och HU710P. Dessa två modeller presenteras som de mest kraftfulla av LG-märket och föreslår en bildkvalitet som aldrig tidigare skådats inom CineBeam-sortimentet. I synnerhet lovar de bättre hantering av kontraster eller till och med förenklad horisontell och vertikal inriktning.

Utrustad med teknik Ultrakort kast »HU715Q-modellen erbjuder automatisk ljusstyrkajustering, en flexibel och kompakt design och möjligheten att få en 100-tums bild. Denna modell genererar 2500 ANSI lumen via en laserljuskälla och har fyra inbyggda högtalare med 2,2-kanals stereoljud, samt surroundljud när den är ansluten till en Bluetooth-högtalare. Slutligen, notera att denna modell har en tygbeläggning för att bättre integreras i din interiör. Trots allt spelar estetik också roll.

LG CineBeam © © LG

HU710P-modellen lovar en rejäl förbättring jämfört med de tidigare modellerna i sortimentet och ger utmärkt hantering av djupa svärta, i synnerhet tack vare sin laserteknik utan färghjul. Denna projektor producerar 2000 ANSI-lumen med hjälp av hybrid laser-LED-teknik.

HU715Q och HU710P garanterar båda projektion direkt på en vägg eller en dedikerad skärm. De anpassar sig till de flesta inomhus- och utomhusutrymmen (efter mörkrets inbrott, förstås). Båda modellerna är designade för att ge upp till 20 000 timmars användning.

Pris, releasedatum och detaljerade funktioner

Dessa två nya LG-projektorer kommer med sin egen uppsättning funktioner som borde intressera de mest tekniskt kunniga bland er:

  • Brightness Optimizer : en anordning vars roll är att optimera ljusstyrkan enligt belysningen i rummet;
  • Dynamisk tonmappning : består av en specifik justering av varje bild för att säkerställa optimal HDR-prestanda och anpassad till belysningen;
  • Filmmakare mode : en anordning som består av att transkribera filmer så bra som möjligt som de tänkts ut av deras regissörer, med troget respekt för atmosfären i en bioprojektion (med respekt för bildbehandling, färger etc.);
  • webOS-plattform: en intelligent plattform som erbjuds av LG som ger enkel och intuitiv tillgång till en uppsättning streamingtjänster.

Planerad för första kvartalet 2022 kommer dessa nya projektorer först att marknadsföras i Europa, Nordamerika och Asien, innan de landar lite senare i Mellanöstern och Latinamerika. Du måste betala 2 499,99 euro för HU710P-modellen mot 3 299,99 euro för HU715Q-modellen. Den första kommer att finnas tillgänglig i Frankrike från mars medan du måste vänta till april för den andra.

Om samma ämne:
SFR lanserar ett erbjudande som kombinerar Box och videoprojektor: Clubic ger dig detaljerna

Källa: LG

Relaterade Artiklar

Back to top button