Leviathan: Razer lovar en “uppslukande” atmosfär med sin soundbar för spelare

Razer Leviathan V2 © Razer

I den lilla världen av hemmabio, ljudfält är inget nytt. Å andra sidan, tillämpade på videospel, är de sällsynta.

Vid sidan av Lenovo eller Panasonic var Razer en av de första spelarna att ta itu med problemet. Dess Leviathan-bar verkar ha blivit tillräckligt uppskattad av spelarna för att en andra version ska kunna tillkännages.

THX Spatial Audio vid mötet

Nyktert döpt “Leviathan V2″, denna nya soundbar, signerad Razer, har just blivit officiell, men dess release är nu effektiv ” på Razer.com, RazerStores och auktoriserade återförsäljare ” till ett pris av 249,99 euro.

Razer Leviathan V2 © Razer

Tillverkaren är uppenbarligen full av beröm för sin produkt som måste erbjuda ” klart ljud för en uppslukande lyssningsupplevelse “. Tanken är uppenbarligen att minimera röran på skrivbordet samtidigt som man drar fördel av hög bandbredd genom att använda ” två diskanthögtalare, en projektionssubwoofer, två passiva radiatorer och två högtalare med full frekvens “.

Razer pratar om skarpa, tydliga toppar och djup, kraftfull bas “. Han insisterar framför allt på integrationen av THX Spatial Audio via en “patenterad teknologi” och kan inte låta bli att prata om RGB. Razer Chroma finns faktiskt där med 18 ljuszoner som uppenbarligen kan anpassas.

Slutligen är Leviathan V2-modellen Bluetooth 5.2-kompatibel för en förenklad, stabil anslutning och bekväm växling mellan flera enheter.

Bästa soundbar: jämförelse och tester 2022

Vilken är den bästa soundbaren för dig? Så bra som det är, inte ens den bästa tv:n kan producera kvalitetsljud. Felet ligger i bristen på utrymme för högtalarna. För att övervinna denna nackdel är det idealiska att välja en soundbar. Vanligtvis placerad under TV:n kan den generera en utmärkt ljudmiljö. Från den kompakta modellen till den med röstassistent, valet är stort. Den här guiden ger dig sex soundbars testade – och godkända – av oss. Luta dig tillbaka, skruva upp volymen och njut av dina filmer som på bio!
Läs mer

Källa: Razer pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button