Letar du efter en USB-virusskanner? Här är 5 att prova

Detta har hänt alla: Vad(På något sätt) På något sätt blev din dator infekterad och nu startar den inte ens. Istället för att ta den direkt till verkstaden och betala en orimlig summa, prova en virusskanner. USB. Dessa enheter kan skanna ditt system efter virus och skadlig programvara utan att köra operativsystemet.

Det finns många alternativ på marknaden USB -virusskannrar, men det kan vara svårt att avgöra vilken som är bäst för dig.

Nedan är de bästa USB-virusskannrarna att prova. Dessa program kan inte bara köras från USB enheter, men också söka efter nya enheter som är anslutna till ditt system.

Trots sitt söta namn, Panda USB – det är inget man kan nysa åt. USB-virusskannern kan söka i det infekterade systemet och åtgärda problemet. Det är också gratis, vilket är ett stort plus för den som vill få sin dator reparerad billigt.

Den mest imponerande delen är dock USB-vaccin(USB-vaccin). Ett ökande antal skadliga program försöker sprida sig USB – kör. Dessa program är ofta inbäddade på diskar utan användarens vetskap och sprids sedan till nästa system de är anslutna till.

USB(USB-vaccin) – Pandas vaccin inaktiverar möjligheten för program att göra detta, vilket lägger till ett extra lager av skydd till din maskin. Den gör detta genom att inaktivera möjligheten att automatiskt köra program, vilket innebär att du måste godkänna varje steg i processen.

Detta kan vara obekvämt, men det säkerställer att inget program kan köras på din dator utan din vetskap. Panda USB kan laddas ner från CNet och det är lämpligt för (cnet)USB enhet av nästan alla storlekar.

Adaware Live CD är bara ett namn. Programmet kan installeras på en CD, men det kan också installeras direkt på USB – lagringsenhet. När du har installerat programmet på din flashenhet kan du ladda ner det från menyn BIOS där du kommer att se flera alternativ: startsektorskanning, snabbskanning, fullständig genomsökning och anpassad genomsökning.

Det ger till och med användare möjligheten att uppdatera definitioner före skanning; med andra ord, du kan tala om för den vilka nya virus den ska se upp med. Möjligheten att skanna specifika delar av din enhet gör det här verktyget extremt användbart, särskilt om du redan har misstankar om var infektionen kan vara.

Nackdelen är att den kräver minst 2 GB utrymme, så det är en ganska rejäl fil. Det kräver också att du använder Windows 7 eller senare och fungerar inte med enheter Mac . Från(Due) – På grund av behovet av installation och konfiguration, rekommenderas det att skapa denna disk och hålla den i reserv i händelse av en nödsituation.

Bitdefender har funnits länge och har fått ett rykte som ett kraftfullt antivirusprogram. Det inkluderar ett immuniseringsprogram USB” som inaktiverar hot på (USB)USB enheter innan de kan komma åt systemet. Den gör detta i realtid, så du behöver inte göra något annat än att koppla in enheten.

Det lägger också till ett extra lager av säkerhet genom att inaktivera automatisk uppspelning, vilket innebär att även en osannad enhet inte kommer att kunna skada ditt system. Är inte USB – skanner. Bitdefender utformad för att skydda mot oönskat intrång från okända USB -enheter, och den klarar denna uppgift perfekt.

USB-disksäkerhet(USB Disk Security) har flera fördelar. för det första(För det första), den kan användas för alla ändamål; användare behöver inte lägga ut sina armar och ben för att säkra sitt system. För det andra skannar den hela tiden USB -kondensatorer för nya infektioner och isolerar dem innan de kan spridas.

Program USB – Virusskannern startar automatiskt varje gång en ny enhet ansluts till din dator. Det finns en premiumversion USB-disksäkerhet som har andra komponenter, inklusive flera alternativ för att återställa infekterade enheter. USB-disksäkerhet kan även fungera med andra antivirusprogram. Detta är ett trevligt tillägg till en mer kraftfull skanner för allmänna ändamål.

Tycka om Bitdefender , Kaspersky är ett välkänt namn inom datorsäkerhetsvärlden. Företaget har tillverkat antivirusprogram i många år och har nu expanderat med Kaspersky PURE . Detta program ger flera skanningsalternativ och låter dig skanna alla automatiskt USB – kör när den är ansluten.

Detta USB -Virusskannern innehåller fler anpassningsbara alternativ, inklusive den maximala diskstorleken den ska genomsöka, om man ska utföra en snabbsökning eller en fullständig genomsökning och mer. Dessa inställningar är inställda för att förbättra prestandan och säkerställa att du inte slösar bort för mycket datorkraft på antivirusskanning.

Tyvärr har märkeskvalitet ett pris. Kaspersky Anti-Virus(Kaspersky Antivirus) kostar 30 USD för tre datorer under ett år. Efter denna tid kommer du att behöva förnya ditt abonnemang, men om du vill hålla dina enheter helt säkra kan det vara värt det.

Dessa fem virusskydd USB kan hjälpa till att skydda ditt system från oönskade intrång, men med en varning. Innan du laddar ner något program från Internet, se till att det kommer från en pålitlig källa. Många virusdistributörer försöker dölja skadlig kod i själva programmen som är utformade för att skydda mot dem.

Se till(Se till att säkerhetscertifikatet för webbplatsen du laddar ner från är uppdaterat och gör en snabb sökning för att se om någon har stött på problem med programmet på sistone. Hellre safe than sorry, särskilt när det kommer till din personliga information.

Det har hänt alla: På något sätt blev din dator infekterad och nu startar den inte ens. Istället för att ta den direkt till en verkstad och betala en orimlig summa, prova en USB-virusskanner. Dessa enheter kan skanna ditt system efter virus och skadlig programvara utan att starta operativsystemet.

Det finns många USB-virusscanneralternativ på marknaden, men det kan vara svårt att avgränsa exakt vilken som är det bästa valet för dig.

Följande är de bästa USB-virusskannrarna att prova. Dessa program kan inte bara startas från USB-enheter, utan de kan också skanna nya enheter som är anslutna till ditt system.

Trots sitt söta namn är Panda USB inget att fnysa åt. Den USB-baserade virusskannern kan söka igenom ett infekterat system och utrota problemet. Det är också gratis, vilket är ett stort plus för alla som vill reparera en dator billigt.

Den mest imponerande delen är dock USB-vaccinet. Ett ökande antal skadliga program försöker spridas via USB-minnen. Dessa program kommer ofta att plantera sig på enheter utan att användaren vet och sedan spridas till nästa system den är ansluten till.

Pandas USB-vaccin inaktiverar möjligheten för program att göra detta, vilket lägger till ett extra lager av skydd till din maskin. Den gör detta genom att inaktivera möjligheten för program att köras automatiskt, vilket innebär att du måste godkänna varje steg i processen.

Detta kan vara obekvämt, men det säkerställer att inget program kan köras på din maskin utan din vetskap. Panda USB kan laddas ner från CNet och passar på nästan alla storlekar USB-enheter.

Adaware Live CD är bara ett namn. Programmet kan installeras på en CD, men det kan också installeras direkt på en USB-enhet. När du har installerat programmet på en flashenhet kan du starta upp det från BIOS-menyn där du ser flera alternativ: genomsökning av startsektorn, snabbskanning, fullständig genomsökning och anpassad genomsökning.

Den ger till och med användare möjligheten att uppdatera definitioner innan den skannar; med andra ord, du kan tala om för den vilka nya virus den ska hålla utkik efter. Möjligheten att skanna specifika delar av din enhet gör detta till ett oerhört användbart verktyg, speciellt om du redan har en misstanke om var infektionen kan vara.

Nackdelen är att den kräver minst 2 GB utrymme, så det är en ganska rejäl fil. Det kräver också att du kör Windows 7 eller senare och fungerar inte med Mac-enheter. På grund av installations- och installationsprocessen som krävs är det en bra idé att skapa den här enheten och ha den redo i nödfall.

Bitdefender har funnits länge och har byggt upp ett gott rykte som ett kraftfullt antivirusprogram. Den har ett “USB-immuniseringsprogram” som inaktiverar hot på USB-enheter innan de kan komma åt systemet. Den gör detta i realtid, så du behöver inte göra något förutom att koppla in enheten.

Det lägger också till ett extra lager av säkerhet genom att inaktivera autorun, vilket innebär att även en enhet som inte har skannats kommer att inte kunna skada ditt system. Det här är inte en USB-baserad skanner. Bitdefender är avsett att skydda mot oönskat intrång från okända USB-enheter, och det utmärker sig på att göra precis det.

USB Disk Security har flera saker för det. För det första är det gratis att använda för alla ändamål; användare behöver inte skjuta ut en arm och ett ben för att hålla sitt system säkert. För det andra skannar den ständigt USB-enheter efter nya infektioner och isolerar dem innan de kan spridas.

USB-virusskannerprogrammet körs automatiskt när en ny enhet ansluts till din maskin. Det finns en premiumversion av USB Disk Security som innehåller andra komponenter, inklusive flera reparationsalternativ för infekterade enheter. USB Disk Security kan också fungera med andra antivirusprogram. Det är ett bra komplement till en mer expansiv skanner för allmänna ändamål.

Liksom Bitdefender är Kaspersky ett välkänt namn inom datorsäkerhetsvärlden. Företaget har producerat antivirusprogram i flera år och har nu grenat ut med Kaspersky PURE. Detta program ger flera skanningsalternativ och låter dig skanna alla USB-enheter automatiskt när de sätts i.

Denna USB-virusskanner innehåller fler anpassningsbara alternativ, inklusive den maximala enhetsstorleken den ska skanna, om du ska utföra en snabbsökning eller en fullständig genomsökning och mer. Dessa inställningar är justerbara för att förbättra prestandan och säkerställa att du inte spenderar för mycket processorkraft på antivirusgenomsökningar.

Tyvärr kommer kvaliteten på ett varumärke med en prislapp. Kaspersky Antivirus kostar 30 USD för tre datorer under ett år. Du måste förnya din prenumeration efter den tiden, men om du vill säkerställa full säkerhet för dina enheter kan det vara värt det.

Dessa fem USB-virusburkar kan hjälpa till att skydda ditt system mot oönskade inkräktare, men detta kommer med en varning. Innan du laddar ner något program från internet, se till att det kommer från en pålitlig källa. Många virusdistributörer försöker dölja skadlig kod i själva programmen som är utformade för att skydda mot dem.

Se till att säkerhetscertifikatet för webbplatsen du laddar ner från är uppdaterat och gör en snabb sökning för att ta reda på om någon har stött på problem med programmet nyligen. Det är bättre att vara säker än ledsen, särskilt när det gäller din personliga information.