Leroy Merlins uppkopplade radiatorlösning för att spara pengar… är dyr!

Noras ekvation © © Leroy Merlin

Du vet, det är slutet på överflöd och avkastningen av energiprishöjningar. Dessutom lanserar Leroy Merlin en ny ansluten radiator.

En radiator vars mål är att alla ska kunna sänka sina elräkningar.

Leroy Merlin presenterar sin anslutna radiator

Det är ett faktum, priset på energi kommer att stiga under de kommande månaderna, och många letar efter lösningar som gör att de kan spara el, gas… och därmed minska sina räkningar.

På sidan av Leroy Merlin har vi utvecklat en ansluten radiator, kallad “Equation Enora”. Den senare finns i tre versioner, nämligen 1000 W, 1500 W och 2000 W.

En ansluten radiator som synkar direkt till märkets Enki-box, på vilken du redan kan para ihop olika föremål som jalusier eller belysning.


Allt styrs direkt från en enda mobilapplikation, vilket gör att användaren bättre kan hantera sin energiförbrukning. Enligt märket, beroende på användningsområden, skulle en sådan enhet tillåta användare att minska sin faktura med 20 eller 30%, genom att sänka temperaturen på eldstaden, men också genom att förfina uppvärmningsperioderna.

Noras ekvation © © Leroy Merlin

Att ha kontroll över din konsumtion… är långt ifrån överkomligt

Naturligtvis gör systemet det möjligt att reglera sitt uppvärmningsrum för rum och att visa förbrukningen på skärmen ” till närmaste euro för att hjälpa användaren att hitta den mest lämpliga inställningen. Enligt Ecological Transition Agency skulle en sänkning av temperaturen i ditt hem med en grad minska din elräkning med cirka 7%.

Dock, som påpekats 20 minuter, innan du sparar, kommer det att vara nödvändigt att gå med på att investera. Faktum är att varje Equation Enora-radiator kommer att visas till priset av 525 euro, utan att glömma en Enki-box som erbjuds för 119 euro. Det räcker med att säga att intresserade parter måste gå med på att se antagandet av Equation Nora radiatorer som en långsiktig investering.

Källa: 20 minuter

Relaterade Artiklar

Back to top button