Lenovo Smart Clock V2: den anslutna väckarklockan till ett chockpris för läsårets början

Med Lenovo Smart Clock V2 kommer du att ha en ansluten assistent utrustad med en pekskärm som kan ge dig fantastiska tjänster, allt till ett löjligt pris hos Boulanger.

Lenovo Smart Clock V2 © Lenovo

Lenovo Smart Clock V2 är en väckarklocka med skärm som bäddar in Googles röstassistent, perfekt för att komma upp med information, radio, musik, etc.

Lenovo Smart Clock V2 i ett nötskal:

  • 4″ pekskärm
  • Fungerar i Bluetooth och WiFi
  • Google Assistant-aktiverad

Lenovo Smart Clock V2 är en produkt som vanligtvis kostar 69,99 €, oavsett om det är på tillverkarens webbplats eller på andra säljarwebbplatser. Men idag på Boulanger kan du få den för endast 29,99 €.

Hitta Lenovo Smart Clock V2 för 29,99 € på Boulanger

Ett lägre pris för den Lenovo-anslutna väckarklockan

Lenovo presenterar här sin andra iteration av ansluten väckarklocka med V2 av sin Smart Clock. Den här säljs för 69,99 € under normala tider men Boulanger har beslutat att städa till läsårets början och du kan därför köpa den för endast 29,99 €.

En trevlig 57% minskning för en enhet som sitter på ditt nattduksbord och visar dig tid, väder och annan användbar information på sin 4-tumsskärm hela dagen och natten.

En Lenovo Connected Alarm Clock som du kan ringa till

Lenovo Smart Clock V2 är en liten enhet att koppla in i elnätet och som konfigureras genom att trycka på den 4″ pekskärmen. Där kommer du att kunna koppla den till ditt WiFi för att kunna dra fördel av Googles anslutna assistent för att styra ditt smarta hem till exempel.

Du kommer att kunna be honom att väcka dig varje morgon till ljudet av din spellista, eller med din favoritradio, nyhetsbulletinen, vädret, etc. Det är möjligt att konfigurera morgonrutiner för att koppla ihop flera åtgärder när du stoppar väckarklockan.

Under dagen kan du ansluta din smartphone via Bluetooth för att använda väckarklockan som en ansluten högtalare. Smart Clock V2 kan också fungera som en påminnelse om händelser i din dagbok.

Slutligen, var medveten om att det är möjligt att skaffa en valfri docka, som erbjuder utrymme för att ladda dina trådlösa laddningskompatibla enheter.

ansluten väckarklocka Lenovo Smart Clock 2

Hitta Lenovo Smart Clock V2 för 29,99 € på Boulanger

Upptäck vårt urval av de bästa uppkopplade skärmarna

För att jämföra Lenovo Smart Clock 2 med andra modeller kan du konsultera vår jämförande guide om de bästa anslutna skärmarna. Du kommer att upptäcka våra tester och åsikter där för att kunna göra ditt val.

Relaterade Artiklar

Back to top button