Lenovo Smart Clock Essential röstassistent ser prisfallet mycket lågt under de franska dagarna

Under denna French Days-helg sänker Boulanger priset på Lenovo Smart Clock Essential röstassistent, en högteknologisk morgonväckarklocka som erbjuder dig den integrerade Googles röstassistent.

Lenovo Smart Clock Essential © Lenovo

Lenovo Smart Clock Essential är en ansluten väckarklocka med Googles röstassistent och en liten nattlampa för att erbjuda dig alla typer av tjänster, natt och dag.

Se de bästa French Days-erbjudandena

Lenovo Smart Clock Essential i ett nötskal:

  • Fungerar med Googles röstassistent
  • 4 GB RAM
  • Nattlampa 31 lumen

Om du går till Boulanger idag kommer du att kunna beställa Lenovo Smart Clock Essential för endast €19,99 istället för €49,99.

Hitta Lenovo Smart Clock Essential för 19,99 € på Boulanger

60 % rabatt på Lenovo Smart Clock Essential

Erbjudandet kan vara mycket intressant om du älskar allt som är kopplat till hemmet och vill kontrollera ditt medan du ligger i sängen. Detta är vad Lenovo Smart Clock Essential erbjuder dig idag på rea.

För att dra nytta av det måste du gå till Boulanger där du kan hitta det för endast €19,99. Det är en sänkning med 60 % på baspriset som vanligtvis är 49,99 €. Det visas till och med för 59 € på tillverkarens officiella webbplats!

Ett fantastiskt tekniskt tillägg till ditt nattduksbord

Lenovo Smart Clock Essential har formen av ett litet hölje med en 4″ skärm där tid, temperatur och annan användbar liten information visas. synlig på långt håll, och självklart sjunker ljusstyrkan på natten för att inte störa dig.

Genom att skaffa Lenovo Smart Clock Essential behöver du inte längre en sänglampa eftersom den även innehåller en liten nattlampa på 31 lumen.

Slutligen, och det här är också det mest intressanta, är den utrustad med en högtalare, en mikrofon och den Google-anslutna assistenten så att du kan lyssna på dina favoritlåtar, podcaster, spellistor. Precis som du kan styra ditt uppkopplade hem.

Lenovo Smart Clock Essential FD © Lenovo

Hitta Lenovo Smart Clock Essential för 19,99 € på Boulanger

Upptäck de bästa smarta högtalarna

Om du letar efter en bra uppkopplad högtalare kan du konsultera Clubic jämförande guide i ämnet. Genom att läsa skrivproven kan du få en uppfattning om den som intresserar dig.

FrenchDays_banner

Franska dagar 2022: vårt urval av de bästa kampanjerna

Som varje år sätter Clubic upp en speciell anordning i samband med de franska dagarna för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button