Lenovo P11 Plus: priset sjunker med denna kampanjkod och ODR!

Om du letar efter en utmärkt surfplatta samtidigt som du gör rejäla besparingar bör detta erbjudande från Cdiscount intressera dig.

1

Tack vare ett rabatterbjudande och en kampanjkod finns Lenovo P11 Plus-surfplattan hos återförsäljaren till ett oslagbart pris.

Lenovo P11 Plus i korthet

  • Gediget tekniskt blad
  • Komplett anslutning
  • Smal och elegant design

Hitta denna kompletta surfplatta från Lenovo för €169 istället för €259 på Cdiscount tack vare ett rabatterbjudande på €50 och kampanjkoden 30TAB. För att ta del av rabatterbjudandet måste du registrera dig på sidan som är länkad till erbjudandet före den 25 september (skynda dig, det finns endast 8000 anmälningar kvar när du skriver dessa rader!) .

Hitta Lenovo P11 Plus för 169€ på Cdiscount

Tabletten Lenovo P11 Plus till ett fyndpris hos Cdiscount

Det här erbjudandet på pekskärmsplattan Lenovo P11 Plus erbjuds därför av Cdiscount, som ger gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom en arbetsdag. Det är möjligt att betala i fyra delbetalningar per månad. Produkten kommer med två års garanti.

En mångsidig surfplatta för hela familjen

Detta Cdiscount-erbjudande är därför intresserad av en Android 11-surfplatta från Lenovo, ett märke som inte behöver introduceras, modell P11 Plus. Som namnet antyder visar den en 11″ 2K (2000 x 1200) IPS-panel.

För att dra nytta av denna vackra skärm erbjuder den ett ganska snyggt tekniskt blad, med en MediaTek åttakärnig processor med en frekvens på upp till 2,05 GHz, 4 GB LPDDR4X SDRAM och 128 GB lagring via ett UFS-kort. På ljudsidan erbjuder den inte mindre än fyra Dolby Atmos-certifierade högtalare för ljud i biokvalitet.

P11 Plus bör alltså säkerställa på alla nivåer, oavsett om det är applikationer relaterade till produktivitet, titta på video, lyssna på musik eller till och med spel. Den kan också följa med hela familjen under lång tid. med ett 7500 mAh litium-polymerbatteri som lovar mellan 12 och 15 timmars autonomi.

Det är inte överträffat på kontaktsidan, med en 4-punkts Pogo-kontakt, två platser för anslutning av tangentbord, tre USB-C 2.0-portar och en MicroSD-kortläsare.

Allt detta kommer i en elegant, lätt skiffergrå design som väger bara 490 gram för måtten 25,84 x 16,3 x 0,75 cm.

Hitta Lenovo P11 Plus för 169€ på Cdiscount

Hitta surfplattan för hela familjen tack vare vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta exceptionella erbjudande från Cdiscount, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa surfplattorna 2022, för att se vad Lenovo P11 Plus är värt mot konkurrenterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button