Lenovo M10 + surfplatta med sin dockningsstation till försäljning på Fnac och Darty for the Sales

lenovo m10 paket

Det är ett trevligt paket som två av de största franska e-handlarna erbjuder oss idag. Den innehåller en Lenovo M10+ pekskärmsplatta med dockningsstation och ett skyddande skal, allt för 219,99 €.

Se Lenovo M10+-surfplatta-paketet för 219,99 € på Fnac

Se erbjudandet för Lenovo M10+ surfplattor för 219,99 € hos Darty

En komplett surfplatta

Som alltid, låt oss börja med villkoren att tänka på innan vi går vidare till kassan. Redan nu är priset liknande på både Darty och Fnac. Hemleverans och avhämtning i butik erbjuds även inom dessa två varumärken. Delbetalning förekommer också och garantin gäller i två år. Fnac+ och Darty+-förmåner kan gälla för denna produkt.

Låt oss nu detaljera de tekniska egenskaperna hos Lenovo M10+. Denna pekplatta har en 10,3-tums skärm med en definition på 1920 x 1200 pixlar. Bildkvaliteten är verkligen idealisk på alla videor, foton, spel och andra program som du kommer att kunna titta på. Observera också 4 GB RAM som garanterar bra flyt. Dessutom låter det interna minnet på 128 GB dig lagra en mängd applikationer.

Låt oss avsluta vår turné med att stanna på de två integrerade högtalarna och 5 MP-kamerorna på framsidan samt 8 MP på baksidan. Självständigheten hos batteriet ombord kan klättra upp till 7 timmar oavbrutet.

Praktiska tillbehör

En annan bra poäng med detta paket, det innehåller en dockningsstation som du kan placera surfplattan på. Den kommer till och med att dra nytta av smart laddning när du använder skärmen via Smart Display-funktionen. Slutligen ingår ett skyddande skal för att enkelt transportera din Lenovo M10+.

Se Lenovo M10+-surfplatta-paketet för 219,99 € på Fnac

Se erbjudandet för Lenovo M10+ surfplattor för 219,99 € hos Darty

Det här paketet saknar inte argument för att få dig att spricka. Pekplattan är minst sagt effektiv och tillbehören som ingår är mest värdefulla.

sales_sitebanner

Varför rekommenderar Clubic denna bra plan?

  • Vacker välkalibrerad skärm
  • Mycket god autonomi
  • Stort förvaringsutrymme

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa Android-pekplattorna 2021

Se alla flasherbjudanden hos Darty

Se alla flasherbjudanden på Fnac

Läs också:
Försäljning: de bästa högteknologiska kampanjerna att ta tag i denna fredag ​​(3:e nedräkning)

Relaterade Artiklar

Back to top button