Lenovo IdeaPad 5 Pro Notebook, en utmärkt bärbar dator till ett chockpris till jul

På Rakuten kan du hitta den utmärkta Lenovo Notebook IdeaPad 5 Pro PC som säljs av Boulanger för endast 899 €. Vad man ska ha lite kul innan festen för att attackera 2022 under bästa möjliga förhållanden.

Lenovo Notebook IP 5 Pro © Lenovo

Lenovo Notebook IdeaPad 5 Pro med två ord:

  • 7 timmars självständighet
  • En AMD Ryzen 7-processor
  • 512 GB SSD-lagring

Se erbjudandet på Lenovos IdeaPad 5 Pro för 899 € hos Rakuten

Ett litet pris och en stor pott för IdeaPad 5

Rakuten erbjuder detta utmärkta Club R kitty-system (gratis registrering) för att få tillbaka en viss procent av beloppet av dina inköp. Beloppet kan återanvändas vid ett framtida köp och gör att du ofta kan göra stora besparingar.

Detta är fallet med erbjudandet på Lenovo IdeaPad 5 Pro. Denna utmärkta bärbara PC får sitt pris sänkt till endast 899 €, nästan hälften av vad den kostade när den släpptes. Och den andra fördelen är att kunna sätta in 89,90 € på ditt konto, eller 10 % av beloppet. Det är därför ett attraktivt erbjudande på två punkter som Rakuten föreslår idag.

Lenovo IdeaPad 5 Pro: tunn, lätt och mångsidig

Att välja Lenovo IdeaPad 5 Pro innebär att välja en dator som är bra på allt den gör. Både för kontorsautomation och för spel, det låter dig ha kul oavsett terräng. Först och främst kan du räkna med en 16″ WQXGA 2,5K antireflekterande 16″ skärm.

På den tekniska sidan glänser den också tack vare sin AMD Ryzen 7 5800H Cezanne-processor (3,2 GHz, 8 kärnor) som integrerar ett AMD Radeon Vega 8-grafikchip. Den kan räkna med 16 GB RAM, lödd, DDR4 3200 MHz.

Den innehåller en 720p infraröd webbkamera, två 2W-högtalare, ett 75 Whr Li-Polymer-batteri för 7 timmars batteritid. Lagringen finns på en 512 GB M.2 SSD (NVMe PCIe 3.0 x4, 2280). Det körs på Windows 10 men du kan mycket väl installera det helt nya Windows 11 och därmed dra nytta av de senaste funktionerna som erbjuds av Microsoft.

Se erbjudandet på Lenovos IdeaPad 5 Pro för 899 € hos Rakuten

Jämför med andra bärbara datorer

På Clubic kan du konsultera vår jämförelse av de bästa bärbara datorerna. Du hittar vår topp 3, men också en hel lista med utmärkta alternativ. Du kommer att ha vår åsikt, tekniska egenskaper samt eventuellt kampanjer på vissa modeller. Och denna lista ändras regelbundet för att anpassa sig till nya produkter på marknaden.

Relaterade Artiklar

Back to top button