Lenovo IdeaPad 3 Chromebook är en av de bästa värdena för pengarna

Upptäck en fantastisk kampanj för en Lenovo Chromebook, modellen IdeaPad 3 14APO6, vars pris för närvarande sjunker under 300 € hos Amazon.

Lenovo IdeaPad 3 © Lenovo

Datorer som kör Chromebooks som Lenovo IdeaPad 3 14APO6-modellen som visas här är idealiska modeller för säkerhet, tillförlitlighet och hastighet för kontorsautomation.

Lenovo IdeaPad 3 14APO6 i ett nötskal:

  • 14″ 10-punkts multi-touch-skärm
  • 8 GB RAM
  • 128 GB eMMC-minne

Denna referens till Chromebook från Lenovo är mycket populär. Och denna IdeaPad 14APO6 är också tillgänglig på Amazon för endast €299 istället för €429.

Hitta Lenovo IdeaPad 3 Chromebook för 299 € på Amazon

Utmärkt valuta för pengarna för Lenovo IdeaPad 3 14APO6

Med Lenovo IdeaPad 3 14APO6 Chromebook kommer du att ha en bra liten bärbar dator som kör ChromeOS. Det här är operativsystemet Android utvecklat av Google, en variant av vad du kan hitta på din smartphone och surfplatta.

Detta garanterar en hög utförandehastighet samt en exemplarisk säkerhet. Och om du vanligtvis kan beställa den för 429€ på Amazon, är den nu till rea för 299€ med fri frakt så klart.

En mycket bra dator för kontorsautomation under ChromeOS

Lenovo IdeaPad 3 14APO6 är en bärbar dator med den speciella egenskapen att erbjuda en pekskärm. Således kan du när som helst byta till surfplatta-typ för mer komfort. Den är dock inte konvertibel och kan inte rotera 360° för att bli en surfplatta. Det går att öppna den till 180° å andra sidan.

Den har en ganska monstruös autonomi som uppgår till 16 timmar och kan därför perfekt hålla dig en hel dag, eller ännu mer. Du kan komma åt alla dina appar via Play Butik och till och med ringa OK Google för att hjälpa dig när det behövs.

Den körs på 8 GB RAM, 128 GB eMMC-minne, AMD 3015Ce-processor och AMD Radeon Graphics iGPU. För anslutning har du rätt till Wi-Fi 5 ac, Bluetooth 5.0, en HDMI 1.4b-port, ett kombinerat ljuduttag för mikrofon och hörlurar, två USB 3.0-portar och en USB 3.2 Type-C (Gen1)-port samt ett microSD kortläsare.

Lenovo IdeaPad 3 14APO6 © Lenovo

Hitta Lenovo IdeaPad 3 Chromebook för 299 € på Amazon

Upptäck de bästa Chromebooks för tillfället

Om du letar efter en bra Chromebook, som skiljer sig från den som erbjuds här, kan du konsultera vår jämförande guide tillägnad ämnet. Består av skrivprov och en topp 3 gör det att du kan bilda dig en uppfattning om frågan och gå mot en modell som passar dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button