Lenovo IdeaPad 3: 100 € rabatt på denna 14-tums bärbara dator under Ryzen 5

idéblock3

Behöver du en högpresterande bärbar dator för personligt eller professionellt bruk? The Good Deals Team erbjuder dig ett rabatterbjudande på en Lenovo IdeaPad 3 Ultrabook på 499,99 € istället för 599 €.

Se Lenovo IdeaPad 3 Ultrabook laptop-erbjudandet för 499 €

En kraftfull Ultrabook till ett fyndpris

Det här erbjudandet erbjuds av Cdiscount, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom två arbetsdagar. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, dvs 128 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

Det är alltså en Ultrabook-laptop från Lenovo, ett välkänt märke på området, modell IdeaPad 3 14ADA05. Den har en 14″ TN FHD LED-bakgrundsbelyst skärm med antireflexfunktion. Den har en AMD Radeon Vega 8 grafikprocessor, en AMD Ryzen 5 3500U fyrkärnig processor klockad mellan 2,1 och 3,7 Ghz, 8 GB 2400 Mhz DD4 RAM och en 512 GB M.2 PCIe 3.0 NVMe SSD. .

IdeaPad 3 innehåller också 2 USB 3.2 Gen 1-portar, en USB 2.0-port, en HDMI-port, ett kombinationsuttag för hörlurar/mikrofon och en 4-i-1 minneskortläsare (SD-kort, MultimediaCard, SDHC-kort och SDXC-kort). Den erbjuder också en stängbar webbkamera, vilket gör den, tack vare alla dessa element, till ett välutrustat arbetsverktyg.

En kompakt, diskret och mycket autonom Ultrabook

Utöver sitt högpresterande tekniska blad erbjuder IdeaPad 3 också en enkel, elegant och kompakt design. Med en vikt på endast 1,6 kg för 32,71 cm i längd, 24,1 cm på djupet och 1,99 cm när den är stängd är den lätt att bära med sig.

Tack vare dess 35 Wh litiumjonbatteri som lovar en autonomi på upp till 7,5 timmar, är den en utmärkt följeslagare för en dags arbete. Den är också utrustad med funktioner för att förbättra dess effektivitet eller prestanda och tystnad, för att ytterligare förbättra dess arbetseffektivitet och batterilivslängd.

ideapad3_2

Se Lenovo IdeaPad 3 Ultrabook laptop-erbjudandet för 499 €

Här är ett erbjudande att inte förbise om du letar efter en komplett Ultrabook laptop PC, som kan användas för både personligt och personligt bruk, allt till ett förmånligt pris tack vare denna kampanj från Cdiscount.

Varför rekommenderar Clubic den bärbara datorn Lenovo ideaPad 3 14ADA05 Ultrabook?

  • Ett tekniskt blad för personligt och professionellt bruk
  • Generös autonomi
  • Kompakt och lätt i storleken för att kunna följa med dig överallt

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa bärbara Ultrabook-datorerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button