LEGO: på Spotify den första spellistan skapad med ljudet av klossar

där Spellista lanseras av LEGO på olika plattformar, den består av en serie av ljudspår skapad med hjälp av bokstavligen ljudet av LEGO klossar. Faktum är att varje element avger en unikt ljud. Skaparna samplade över 10 000 av dem i sin jakt på de perfekta avkopplande ljuden. Resultatet är skapandet av en ljudatmosfär som inkluderar spår med namnet “”, som perfekt fångar det glada ljudet av två LEGO-element som går samman, eller till och med “”, skapade genom att hälla tusentals klossar ovanpå varandra. Den här spellistan är utformad för att hjälpa lyssnare att hitta ett zen-ögonblick på sin dag, den perfekta bakgrunden för att somna, lugna ner sig eller koppla av med de mest kända klossarna i världen.

LEGO spellista, var den finns och annan information

Spellistan kan nås gratis från över 15 plattformar för streaming av musik annorlunda. För det första Spotifyföljd av iTunes Och Google Musik. Spellistan har namnet på LEGO White Noise och presenteras för att åtfölja LEGO Botanical Collection under dess konstruktion. Faktum är att forskning har fastställt att minst 73 % av vuxna som är kopplade till denna värld letar efter nya strategier för att koppla av.

Den nya kollektionen LEGO Botanical inkluderar Blombukett och denBonsai träd. Båda är designade för att ge vuxna en uppslukande byggupplevelse, hjälpa dem att uttrycka sin kreativitet och stressa ner, samtidigt som de bygger vackra modeller att stolt visa när de är färdiga. Vi råder dig att lyssna på den, den är faktiskt väldigt avkopplande och håller överraskande nog sällskap. För att hitta den på Spotify kan du klicka på den här länken.

Relaterade Artiklar

Back to top button