LEGO lanserar ett Super Mario 64-set: 2 064 stycken nostalgi för att återskapa spelets nivåer


LEGO och Nintendo samarbetar igen och avslöjar ”Blocket? », en uppsättning som hyllar det legendariska Super Mario 64
släpptes för 25 år sedan på Nintendo 64.

LEGO Super Mario-serien lanserades i augusti 2020 med ett startpaket med en interaktiv Mario-minifigur. Det expanderade sedan under månaderna, Luigi hade särskilt anslutit sig till äventyret i april förra året.

Läs också:
Att spela Super Mario med Lego Mario… det är klart!

Ett block som innehåller fyra nivåer av Super Mario 64

Det är nu Super Mario 64 som är i rampljuset med detta nya set fyllt med 2 064 stycken. Tillräckligt för att bygga det berömda blocket med frågetecknet, som har den speciella egenskapen att kunna öppnas för att skymta fyra nivåer av Nintendo 64-spelet: The Battle of Bob-omb, The Gla-gla Mountain, Fatal Lava and the inevitable Peachs slott. Tio små figurer ingår också, nämligen Mario, Yoshi, Princess Peach, King Bob-omb, en Chomp, en Big Thug, Mr Eye, Lakitu, en pingvin och en liten pingvin.

Naturligtvis kan minifigurerna LEGO Mario och LEGO Luigi som säljs separat interagera med dessa diorama för att generera exklusiva ljud och musik. Det kommer också att bli nödvändigt att gräva fram tio stjärnor gömda i nivåerna, med hjälp av monteringsinstruktionerna, för att utlösa hemliga reaktioner hos de två bröderna.

Kvarteret? kommer först att vara tillgänglig exklusivt i LEGO Shops och på LEGO.com från 1eh Oktober 2021 till ett pris av 169,99 euro. Den kommer sedan att landa i andra märken runt om i världen från 2022.

Källa: LEGO

Relaterade Artiklar

Back to top button