LEGO avslöjar en Bowser med nästan 3000 bitar, en av de största i samlingen

LEGO Bowser © LEGO / Nintendo

Här är en bit som borde tilltala samlare. Nintendo slår sig återigen ihop med LEGO för att erbjuda oss ett helt nytt set för denna kära Bowser. Och blivande byggare kommer att ha arbete att göra…

Åtminstone förutsatt att du betalar priset!

Mario bör se upp!

Förra veckan presenterade LEGO på video en uppsättning lika unik som den är imponerande berättigad The Mighty Bowser (Var ” The Mighty Bowser ” på franska). Denna ganska imponerande modell är uppenbarligen inte avsedd för alla eftersom den går in i LEGO-sortimentet för vuxna. Faktum är att om vi tror på beskrivningen av produkten, kommer det inte att vara en lätt uppgift att montera den.

Redan detta berömda set består av 2 807 delar. Det är helt enkelt den mest kompletta uppsättningen av de tre som redan finns i LEGO Super Mario-avdelningen för vuxna. Det kommer därför att bli nödvändigt att sätta dina färdigheter på prov för att lyckas bygga denna riktiga mastodont. Figuren döljer också några små överraskningar.


Lägg lite pengar åt sidan

Denna uppsättning med bilden av Marios stora fiende är artikulerad. Det kommer att vara möjligt att styra rörelserna av karaktärens huvud och nacke via knappar placerade på hans rygg. Armar och fingrar är också rörliga. En stridsplattform ingår tillsammans med en eldklotskastare. Startpaketägare Marios äventyr kommer att kunna skapa verkliga scener av kaos! Den stackars mustaschrörmokaren var ingen match för denna gigantiska Bowser.

Men som vi tyvärr kunde föreställa oss, uppsättningen The Mighty Bowser kommer inte att vara inom räckhåll för alla budgetar. Dess pris är faktiskt satt till 269,99 euro. Förbeställningar är inte öppna ännu, men setet kommer ut i butik den 1eh oktober 2022.

Om samma ämne:
Epic Games och LEGO går ihop för att skapa ett metavers för barn

Källa: Engadget

Relaterade Artiklar

Back to top button