Ledger tillkännager lanseringen av ett betalkort 2022

Ledger logotyp

Tillkännagivandeeffekterna är kopplade till Ledger, en av ledarna på den franska kryptomarknaden. Om några månader kommer varumärket att släppa ett betalkort, Ledger CL, som gör att du kan betala med dina kryptor på alla franska företag.

Tillsammans med den nya Ledger Live-appen förväntas detta kort komma ut på den europeiska marknaden under andra halvan av 2022. De största krypton som Bitcoin och Ether kommer att finnas tillgängliga.

Ett kryptokreditkort, hur fungerar det?

Om några månader kan du vara den första personen i din grupp av vänner som använder det nya Ledger-kortet. Det är faktiskt ett klassiskt betalkort, men det kan lagra alla dina favoritkryptor. I förväg måste du ladda ner Ledger Live-applikationen och ha en Ledger hårdvaruplånbok.

Fysiska kryptoplånböcker är på frammarsch, eftersom de representerar den säkraste lösningen på marknaden, långt före de dussintals applikationer som dyker upp överallt. För att använda ditt Ledger-betalkort måste du dra dina kryptor från plånboken och överföra dem till applikationen så att de visas på ditt kort.

Den goda nyheten är att dessa överföringar inte medför några avgifter. När du betalar för din trollstav konverteras dina kryptor automatiskt till lokal valuta. Det uppskattas att 50 miljoner handlare (fysiska eller online) kommer att använda denna betalningsmetod under år 2022, och att du kommer att kunna betala med en växande lista med digitala valutor, såsom BTC, ETH, USDT, EURT, USDC , XRP, BXX, BCH och till och med LTC.

Den fullständiga integrationen av kryptor i vårt dagliga liv

Ledger är ett franskt företag som anses vara en enhörning, eftersom det kapitaliserar mer än 1 miljard euro. Först känd för designen av kryptoplånböcker som den populära Ledger Nano X, multiplicerar den partnerskap med decentraliserade banker (Baanx) och utbytesplattformar (FTX).

Det är att förvänta sig, kryptovalutor är inte längre ett fåtal spekulanters privilegium, och de kommer permanent att etablera sig i vårt dagliga liv. Ledger Live-applikationen erbjuder nya möjligheter, som att sätta in din lön på appen. I ett land som Frankrike kan denna teknik integreras på ett subtilt sätt. I vissa länder med mer volatila valutor kommer kryptobetalningar mycket snabbt att bli en del av vardagen för alla invånare.

Om samma ämne:
Den påstådda uppfinnaren av Bitcoin kommer inte att ge bort hälften av sin enorma förmögenhet till familjen till sin avlidne partners

Källa: Huvudbok

Relaterade Artiklar

Back to top button