Ledger och Fendi slår sig samman: din kryptoplånbok blir en modeaccessoar

Fendi Ledger

Detta är ett överraskande samarbete mellan den franska tekniska enhörningen och det italienska haute couture-huset. Kryptoplånboken Ledger Nano X kommer snart att få rätt till sitt lyxfodral designat av Silvia Venturini Fendi, märkets flaggskeppsdesigner och lärjunge till Karl Lagerfeld. Inget pris meddelat ännu för detta objekt i framkant av sofistikering, som bör släppas i sommar.

Precis som andra stora modemärken som kommer in i NFT-loppet är Fendi intresserad av den gränslösa potentialen hos kryptokunder, som (ibland) har blivit rika som alla andra.

Ett lyxigt fodral för din Nano X

Ledger är en sådan fransk start-up vars mest populära produkt har sett en försäljningsökning på mer än 500% sedan förra året. Med Ledger Nano X har du möjlighet att hantera upp till 100 olika krypto. Plånboken låter dig lagra din kryptovaluta säkert med hjälp av ett 24-ords lösenord, vilket gör dina mynt omöjliga att stjäla.

Fendis “baguettepåse” är ett samlarobjekt, vars grundmodell kostar mer än 2 700 euro. Det italienska varumärket återger den välkända designen av fashionistas för att rita sitt “kryptoplånboksfodral”. En andra modell imiterar Fendi O’Clock, en sorts slinga storleken på en USB-nyckel som döljer din Ledger. Rekommenderas för fashionistas som vill blanda tidlös elegans och decentraliserad ekonomi.

Associationerna mellan kryptovärlden och stora varumärken växer. Givenchy och Dolce & Gabbana har redan hoppat handlöst in i NFT-loppet, eftersom detta är en marknad som förväntas vara värd mer än 50 miljarder dollar inom ett decennium.

Kryptoguide: Bitcoins intresse av att bygga en diversifierad långsiktig portfölj

Att diversifiera en portfölj av värdepapper gör det möjligt att späda ut risken vid ett plötsligt fall i priset på en tillgång. Här hittar du några råd för att bättre hantera riskerna om du börjar handla med krypto.

Läs mer

Källa: Coins.co.uk

Relaterade Artiklar

Back to top button