Ledger är nu kompatibel med Coinbase Wallet

Coinbase x Ledger © Coinbase

Efter explosionen i volymen av transaktioner i kryptovalutamen också cyberattacker, blir frågan om tillgångssäkerhet mer och mer pressande för alla investerare.

Mellan fysisk eller digital kryptoplånbok behöver du inte längre välja, eller nästan. Ledger är nu kompatibel med Coinbase Wallet.

Ett samarbete mellan Coinbase och Ledger

När fysiskt möter digitalt. Den amerikanska kryptovalutaplattformen Coinbase har precis meddelat att dess kryptoplånbok nu kan kopplas till Ledgers fysiska plånböcker. Målet med detta samarbete är tydligt: ​​att ge användarna ett extra lager av säkerhet. ” Att skapa den mest användarvänliga kryptoupplevelsen innebär fler sätt att säkra användarnas kryptovalutatillgångar när de navigerar i webb 3.0 och kryptovärlden ”Förklarar det amerikanska företaget i sitt pressmeddelande.

Den här lanseringen är bara början, vi kommer att fortsätta att stödja fler fysiska plånböcker “, meddelar också plattformen. Vid detta tillfälle kommer Coinbase och Ledger att lansera en plånbok i begränsad upplaga: Nano X Coinbase Edition, endast tillgänglig i den franska enhörningsbutiken. Driven av sin insamling på 380 miljoner dollar har Ledger multiplicerat samarbeten – med Samsung eller ParaSwap till exempel – för att integrera sina lösningar inom ekosystemet avutbyta decentraliserat.

Kryptotillgångar är mycket volatila investeringsprodukter. De regleras inte av ett europeiskt regelverk. Denna produkt innebär risker för kapitalförlust.

Källa: Finextra

Köp Bitcoin (BTC): jämförelse av de bästa kryptovalutaplattformarna – Clubic

När man påbörjar köp, försäljning eller handel med kryptovalutor som Bitcoin, är valet av utbytesplattform inte att ta lätt på. Utöver oro för transaktionsavgifter och säkerhet, erbjuder varje plattform olika funktioner som inte kommer att intressera en engångsköpare och en erfaren handlare på samma sätt. Vårt urval utvärderar de bästa kryptovalutaplattformarna och beskriver kriterierna att ta hänsyn till för att komma igång på ett säkert sätt. Vilken är den bästa kryptovalutabörsen (uppdaterad juni 2022)?
Läs mer

Relaterade Artiklar

Back to top button