Leak Twitch: läckan avslöjar en lista över streamers med vissa privilegier…

Twitch logo © Twitch

Alla är förmodligen inte i samma båt på Rycka till
. Det kommer inte att vara en stor överraskning för vissa stamgäster, men streamers kan mycket väl dra nytta av en speciell status…

Alltså verkar skapare av innehåll vara befriade från sanktioner om de inte respekterar villkoren för användning av tjänsten.

Twitch och jämställdhet gör två

Du behöver inte ljuga för varandra, några extremt inflytelserika streamers är nästan oberörbara på Twitch. Medan välkända kreatörer som Alinity, Amouranth och till och med djWHEAT har brutit mot plattformens regler vid flera tillfällen, har sanktionerna mot dem alltid varit hånfulla eller till och med obefintliga. Till exempel var den andra på vår kortlista bara förbjuden i en handfull dagar för att ha lagt ut suggestivt innehåll på hennes kanal.

Dessa fakta kan tyda på att streamers åtnjuter en privilegierad status jämfört med vanliga dödliga. Sådana påståenden har aldrig bekräftats av Twitch men de stämmer i dag. Faktum är att efter hackningen av tjänsten och läckan av 125 GB data på 4chan
en lista över streamers som är synligt “skyddade” av webbplatsen som ägs av Amazon har avslöjats.

Twitch Leaks © Game Rant

Ett pass trots felen

Det var streamern Asmongold som kommunicerade denna berömda lista med namnen på skaparna. Plattformen skulle föreskriva att de viktigaste intressenterna inte under några omständigheter ska förbjudas. Vi hittar användare som Ricegum, Loltyler1 eller till och med djWHEAT. Till exempel är den senare van vid att sända innehåll i sin minderåriga sons sällskap (vilket normalt är förbjudet). Efter flera rapporter har Twitch bett sina lag att inte tillämpa sanktioner mot det om detta skäl rapporteras av åskådare eller åskådare.

Och naturligtvis har namnen i den här listan en sak gemensamt… De driver mycket trafik (och därmed intäkter) på Twitch. Således är “små” och “stora” streamers helt klart inte jämställda. Slutligen skulle specifika medlemmar inom Twitch-teamen vara de enda som har rätt att vidta åtgärder mot dessa skapare och skapare (om nödvändigt). Tillräckligt för att lansera en ny kontrovers efter publiceringen av lönerna för de rikaste streamarna i världen.

Källa: Game Rant

Relaterade Artiklar

Back to top button