Lata OnePlus? OnePlus Nord 3-databladet har redan setts på en annan telefon

oneplus north 2 tjänsteman

OnePlus väntas tillkännage en ny smart telefon mellanklass kommer snart: Nord 3. A flaggskepp som ska vara överkomligt utan att kompromissa med makten.

Nya läckor verkar bekräfta denna önskan från tillverkaren. De första delarna av det tekniska bladet påminner dock om en av dess konkurrenter i detta segment.

En kraftfull smartphone till ett attraktivt pris

Det finns en deja vu i det tekniska bladet för OnePlus Nord 3. A flaggskepp vilket är en del av tillverkarens vision: att erbjuda kraftfulla smartphones till attraktiva priser. Enligt de välinformerade Digital chattstation, skulle nästa OnePlus-telefon markera brytningen med sin föregångare. Redan av sin kroppsbyggnad. Läckaren tillkännager en större och smidigare smartphone än Nord 2, som nöjer sig med en frekvens på 90 Hz. OnePlus Nord 3 skulle utrustas med en 6,7-tums Amoled-skärm i FullHD+ med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz.

I mitten av skärmen, bakom punchen, skulle det finnas en sensor dedikerad till 16 megapixel selfies. Fotoblocket skulle under tiden rymma en Sony IMX766 huvudsensor på 50 megapixlar (f/1,8), en ultravidvinkelsensor på 8 megapixlar och en möjlig sensor på 2 megapixlar för monokroma.

Ett Dimensity 8100-chip och 150W laddning

Inbäddad inuti, en MediaTek Dimensity 8100. En mellanklass SoC mindre effektiv än Dimensity 9000, men som tillkännager mer kraftfull prestanda än sina konkurrenter i detta segment. Den kommer att åtföljas av 12 GB LPDDR5 RAM och 256 GB UFS 3.1-lagring. Med på resan skulle också vara en 150 W laddning som ska fylla upp enhetens 4500 mAh batteri i en blixt. Ett lovande tekniskt blad på papper och som borde tilltala dem som inte vill köpa en premiumsmartphone, men som påminner om en annan mellanklasstelefon som kommer.

En MediaTek Dimensity 8100 och 150W ultrasnabb laddning, ringer det en klocka? Dessa är exakt specifikationer förväntas för Realme GT Neo 3, som säger sig vara “ den snabbaste laddningen i världen tack vare UltraDart Charging Architecture (UDCA) som gör att den kan laddas till 50 % på 5 minuter. GT Neo 3 lanseras den 22 mars i Kina och senare i Europa. OnePlus Nord 3 ska å sin sida tillkännages under våren. Vi bör därför inte vänta för länge innan vi vet mer.

Källa: Android Authority

Relaterade Artiklar

Back to top button