Låt oss städa upp Utmaning: utmaningen för miljön kommer

Naturen är ständigt måltavla av slarviga ämnen som spenderar sin tid på att ignorera dess betydelse. Lyckligtvis finns det initiativ som skapats för att städa upp övergivet avfall från städer: i det här fallet Udine. Med tanke på den maxi ekologiska dagen (lördag 29 maj), de olika sektionerna av Ana Group of Udine som har beslutat att tillsammans med Net gå med i initiativet “LÅT oss städa upp utmaningen ‘, de kommer att återställa staden till sin ursprungliga naturOch.

Tack vare valet av Valentina Martinis, tagna i går på Palazzo d’Aronco, i samarbete med borgmästaren Fontanini, tog volontärerna ut på fältet med handskar, väskor och teleskopgripare. Initiativet kommer att pågå från 10 på morgonen till 17 på eftermiddagen och kommer att involvera tio stora grupper på åtta mötesplatser.

Rensa utmaning: hur kommer initiativet att delas upp?

Det börjar från (invånarna i den historiska stadskärnan och de svarta fjädrarna i Udine centrogruppen); av parkeringen tar jag hand om det invånare och de alpina trupperna i Godia; i Peter Pan-parken i gli Alpina trupper från South Udine Group och invånarna i Baldasseria; de svarta pennor och invånarna i Sant’Osvaldo de kommer att befinna sig i, nära vattenhuset; Alpini och Udine dei Rizzi de kommer att finna sig i det homonyma p; I stället, på parkeringen på Paderno idrottsplats, insamlingen av alpina och friuliska som bor i Udine Nord.

För vilken oro Ana Udine East Group, kommer det att finnas 2 mötesplatser: den första kommer att hållas vid Sacro Cuore-kyrkan, den andra på parkeringsplatsen på Laipacco-idrottsplatsen, nära vattenhuset. För de som bor i Cussignaccomåste dyka upp i

De som vill delta måste skicka ett mail senast den 28 maj a med skrift: ange i vilket distrikt den kommer att verka och infoga namnen.

Relaterade Artiklar

Back to top button