Låt dig frestas av en Samsung 55″ QLED 4K TV på rea

Se livet i 4K QLED tack vare en galen kampanj tillgänglig på RueDuCommerce på Samsungs 55″ TV

Samsung QE55Q60B © Samsung

Klä upp din interiör med en av de mest eleganta TV-apparaterna på marknaden: Samsung QLED 55Q60B 2022 Serie 6. Den erbjuder dig att njuta av allt ditt innehåll i 4K med imponerande kvalitet.

Samsung QE55Q60B i ett nötskal:

  • 50Hz jämnhet
  • Quantum HDR-bearbetning och Micro Dimming Supreme UHD
  • Ansluten TV med Google Assistants, Alexa och Bixby

RueDuCommerce inbjuder dig att köpa denna vackra 4K QLED-TV till det attraktiva priset på 599 € istället för 799 €. En fin sänkning och ett slutpris som får dig att vilja.

Hitta Samsung 55Q60B för 599 € på RueDuCommerce

200 € rabatt på denna utmärkta Samsung TV

Erbjudandet kan endast hittas på RueDuCommerce. Webbplatsen drar nytta av sin Back to School-drift för att erbjuda dig en vacker 4K QLED-TV som väntar tyst på dig hemma. Vilket, det måste erkännas, har något kontraproduktivt.

Men om du är intresserad av den här modellen kan du hitta Samsung QE55Q60B för endast 599 € istället för 799 €. Å andra sidan måste du ta hänsyn till att du måste lägga till €32,99 i fraktkostnader för att få det hem. I slutändan ett fullpris på €631,99.

Njut av en exceptionell bild med Samsung QE55Q60B

Låt oss nu prata en stund om själva TV:n. Detta är en LED-bakgrundsbelyst LCD-panel och Dual LED med QLED. Du har en fin diagonal på 139cm och visar 4K vid 50/60Hz med ett index på 3100.

Det är en Smart TV som kör Tizen 6.5, Samsungs operativsystem. Detta förklarar närvaron av röstassistenten Bixby. Men det är också kompatibelt med Google och Alexa, beroende på dina preferenser.

Ljudet passerar genom två högtalare på 10W RMS vardera. Men du kan naturligtvis lägga till en soundbar till den tack vare de tillgängliga anslutningarna. Det finns ett digitalt optiskt uttag till ditt förfogande, men även 3 HDMI-portar inklusive en eARC, men även två USB 2.0-uttag.

Tack vare det kommer du att kunna ansluta en USB-nyckel eller en extern hårddisk för att njuta av ditt personliga innehåll på TV:n. Du kan använda den interna mediaspelaren eller ladda ner en annan från butiken.

Samsung QE55Q60B © Samsung

Hitta Samsung QLED 55″ för 599 € på RueDuCommerce

Upptäck de bästa 4K-TV:erna för tillfället

För att guida dig genom alla tillgängliga 4K-TV-modeller kan du följa råden från Clubic-guiden. Med redaktionens tester och åsikter kan du börja leta efter din idealiska TV.

Relaterade Artiklar

Back to top button