Lastman: för att slutföra sin säsong 2 lanserar den animerade serien en crowdfunding


Förväntas i slutet av året på France TV Slash, säsong 2 av den animerade serien Sista mandöpt Lastman Heroes, är på rätt spår. Men för att projektet skulle uppfylla kreatörernas och fansens förväntningar lanserades en crowdfunding-kampanj.

Och vi kunde se det första avsnittet, nästan färdigt.

En säsong 2 att gå med i serier

Under 2016 erbjuds innehåll från Everybody on Deck och Je suis bien på France 4 Sista man, en prequel-serie till den självbetitlade serieserien av Bastien Vivès, Michaël Sanlaville och Balak. Uppskattad av både fans och nykomlingar, särskilt efter att den passerat Netflix-rutan, är serien nu redo för återkomst. Farväl till de 26 11-minutersavsnitten och hej sex 45-minutersavsnitt för Lastman Heroessäsong 2.

Varje avsnitt kommer att fokusera på en karaktär (den första är tillägnad Richard), medan den pusselliknande handlingen kommer att utspela sig flera år efter slutet av händelserna i den första säsongen. Duke, Tomie och några karaktärer från serierna kommer att vara där när sändningen som är planerad till slutet av året på France TV Slash kommer att lanseras.

Lastman Heroes behöver sina fans

Leds av Laurent Sarfati på skrivande och Jérémie Hoarau på produktion, Lastman Heroes är redan i produktion. Det första avsnittet, som vi kunde se, är nästan slutfört, medan de följande är på rätt väg (vi kunde se hälften av det andra i animation, och riktningen är… fantastisk). Men när det gäller den första säsongen behöver studion ekonomiskt stöd för att kunna slutföra sitt projekt ordentligt.

Det är därför en crowdfunding-kampanj lanserades KissKissBankBank. Målet på 150 000 euro är redan uppfyllt till 40 % när detta skrivs, och det är fortfarande mer än en månad kvar att nå det. Det finns naturligtvis belöningar för bidragsgivare, som en konstbok, en t-shirt, en affisch, DVD/Blu-Ray eller vinyl (Avril och Monthaye är tillbaka i musiken).

Serien vi ser mest fram emot

Beforeigners, Harley Quinn, The Capture, Lastman och Warrior, dessa är (några) av serierna som jag ser mest fram emot de kommande säsongerna av, samlade i denna nya Summer Replay of the Screen Watcher[s].
Läs mer

Källa: KissKissBankBank

Relaterade Artiklar

Back to top button