Läsarens åsikt: Kommer du att köpa Steam Deck?

Steam däck

Den här gången är det bra: den Steam däck borde se dagens ljus nästa månad, tre månader efter schemat. Men kommer han att få dina tjänster?

Nintendo anses vara oslagbart i sektorn för bärbara konsoler och har länge varit världens kung på detta område, även om det under en tid utmanats av Sony och dess PlayStation Portable (liksom Vita).

Inför Nintendo är alla skott tillåtna

Men vid en tidpunkt då Switch är högst upp på listorna runt om i världen, särskilt i Frankrike, där den borde överträffa försäljningen av Wii under sitt femte verksamhetsår, försöker fler och fler tillverkare att få en del av saftig hybridkonsolmarknad.

Bland dem tillkännagav Valve till allas förvåning förra sommaren Steam Deck. En riktig liten fickdator (ja, du behöver en stor ficka, det ger vi dig), maskinen har ett stort argument att göra: den kommer att dra nytta av en stor del av katalogen av Steam, studions hembutik.

Mycket motiverade redaktörer

Ett tecken på att förförsäljningen ser ut att bli en succé, vi ser framför allt fler och fler förlag och utvecklare som kommunicerar med en massa utdrag om tillgängligheten och kompatibiliteten för sina produktioner med Steam Deck.

Erbjuds från €419, eller €120 mer än en Nintendo Switch, kommer Valves bärbara konsol att få dina förmåner? Har du förbeställt den eller planerar du att göra det? Och om inte, av vilken anledning?

Vi väntar på dina vittnesmål i kommentarerna!

Relaterade Artiklar

Back to top button