Lamborghini: här är dess första elektriska skoter

Den har kommit och kallas AL1 den helt nya skotern Lamborghini bilar gjort i samarbete med MT Distribution. Det senare är ett företag med över 40 års verksamhet som sysslar med forskning, design och tillverkning av produkter för urban elektrisk mobilitet. Här är den nya elektrisk skoter med den omisskännliga karaktärsdesignen hos Toro di Sant’Agata.

AL1 är den första Automobili Lamborghini elektriska skoter

Med en 350W med borstlös teknologi är AL1 första skotern elbil under varumärket Automobili Lamborghini. Företaget del Toro i samarbete med MT Distribution har skapat detta koncentrat av tyst teknik som garanterar bra prestanda vid sina olika hastighetsnivåer.

Dessutom är denna skoter, tack vare sin a borstlös teknik med permanentmagneter kräver det väldigt lite underhåll och har ett mycket lågt slitage. Faktum är att motorn monterad på Lamborghinis elektriska skoter, till skillnad från borstarna, inte behöver elektriska kontakter som glider på rotoraxeln för att fungera.

Lamborghini

AL1 har två punkteringssäkra hjul som tack vare fjädringen av den främre kan absorbera vibrationer och ojämnheter i underlaget mycket bra. Detta garanterar större stabilitet Och säkerhet under resan. Jag är två bromsar monterad på denna Lamborghini skoter. Det ena, som i alla dessa transportmedel, är monterat på bakhjulet, medan det andra på det främre.

Denna modell låter dig också köra under dåliga siktförhållanden tack vare serien av led-lampor installerad under plattformskroppen. De ramen är gjord av magnesium och ger Lamborghini-skotern lätthet och storhet manövrerbarhet.

En äkta San’Agata Bull-design

Hans design är omisskännlig, påminner i varje detalj om unik Lamborghini-karaktär. För nu har den presenterats i svart, men den vita versionen kommer snart att finnas tillgänglig, i början av mars, och den blå kommer i slutet av februari. Alla produkter från Automobili Lamborghini-sortimentet e-mobilitet är helt anpassningsbara genomintegrerad applikation. Varje enskild användare kommer därför att kunna få tillgång till inte bara data som hänför sig till användningen av elskotern AL1, utan även inställningen av körparametrarna och justeringen av ljusen.

Det kommer säkerligen inte att vara den enda modellen i pipelinen av Lamborghini, i själva verket kommer den välkända biltillverkaren att presentera flera produkter för urban elektrisk mobilitet. Vem vet om Seat kommer att föreslå en ny elscooter i sitt slag.

Relaterade Artiklar

Back to top button