Lägg till vattenstämplar till dina foton från denna webbplats utan installation

Idag bearbetar vi mycket foton och bilder och många av dem hamnar i att publiceras på internet. När vi väl har gjort det kan vem som helst ladda ner och använda dem igen på andra webbplatser, så om du inte vill att det ska hända måste du lägga till en personlig vattenstämpel. För att göra detta är det normala att använda ett bildredigeringsverktyg, men om vi inte är särskilt vana vid att använda den här typen av applikationer eller om vi använder en dator som inte har en installerad, kommer vi att visa nedan hur vi kan lägga till vattenstämplar på våra bilder på internet.

Som namnet antyder är ett vattenmärke ett märke som låter oss indikera att vi är ägare till denna bild. Det är med andra ord en slags signatur för att indikera att det här fotot är taget av oss. Dessutom läggs vattenstämplar vanligtvis till alla de bilder som är offentliga och vi vill inte att de ska kopiera oss eller återanvända oss.

Denna kostnadsfria webbtjänst låter dig lägga till vattenstämplar till dina foton utan installation

För att lägga till vattenstämplar till våra bilder utan att använda bildredigeringsverktyg kommer vi att använda en webbtjänst som heter Vattentält och som vi kan komma åt från samma länk till dess officiella sida . När vi besöker webbplatsen från webbläsaren kommer vi att hitta en svart skärm med webbapplikationens logotyp högst upp och en knapp så att vi kan välja de foton som vi vill lägga till vattenstämplar på.När vi klickar på den här knappen öppnas ett fönster där vi kan välja de bilder eller foton som sparats på vår dator som vi vill lägga till vattenstämplar till.
Sedan kommer de att laddas in i webbverktyget och därifrån kan vi
lägga till vattenstämplar eller text, med en logotyp vi har i digitalt format eller från en mall . I det här fallet, när vi väl har valt bilden, kan vi ange dess storlek, position och transparens.

När vi har allt som vi gillar accepterar vi ändringarna och vi kommer att se hur vattenstämplar har lagts till på alla bilder. Sedan kan vi klicka på knappen Att registrera och indikera att vi vill spara och ladda ner alla foton med den tillagda vattenstämpeln. Water Marquee erbjuder oss möjligheten att ladda ner allt på en gång i en komprimerad .ZIP-fil så vi kommer att ha alla foton på datorns disk med vattenstämpeln korrekt tillagd. Eftersom detta är en gratis onlinetjänst, antalet bilder och deras storlek är gränser.

Relaterade Artiklar

Back to top button